Φαν'τ Σχιπ: «Δεν παίζει ο Μπέργκβαϊν με την ΑΕΚ, έτοιμος ο Μπρόμπεϊ»

Φαν'τ Σχιπ: «Δεν παίζει ο Μπέργκβαϊν με την ΑΕΚ, έτοιμος ο Μπρόμπεϊ»

Sportal newsroom 18:31 - 13.12.2023

Ο Άγιαξ δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό του, Στίβεν Μπέργκβαϊν, για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως είπε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στη συνέντευξη Τύπου.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άγιαξ και την ΑΕΚ στη «Johan Cruijff ArenA» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (14/12, 22:00) ανακοίνωσε πως ο Αίαντας δεν θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό του, τον Στίβεν Μπέργκβαϊν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Μπέργκβαϊν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς θα λείψει, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αύριο δεν θα αγωνιστεί. Ο Μπρόμπεϊ είναι έτοιμος. Προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν έχει πρόβλημα».

Για κάποιους παίκτες της ΑΕΚ: «Γνωρίζω μερικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τον Μάνταλο, τον Ρότα, τον Γαλανόπουλο και τον Αθανασιάδη».

Τι έγινε την τελευταία φορά που η ΑΕΚ επισκέφθηκε την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (vid)
EUROPA LEAGUE

10:57 - 13.12.2023

Τι έγινε την τελευταία φορά που η ΑΕΚ επισκέφθηκε την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (vid)

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», η ΑΕΚ επιστρέφει στην έδρα του Άγιαξ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος ώστε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Για την ανοδική πορεία του Άγιαξ: «Εάν κάνουμε μια σύγκριση σε σχέση με πέντε εβδομάδες πιο πριν, νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα. Ήρθα στη μέση της σεζόν, χωρίς προετοιμασία. Δεν μπορώ να περιμένω ραγδαίες αλλαγές».