Χαμός με το Άγιαξ - Φέγενορντ: Η Επιτροπή αποφάσισε για την τύχη του ματς σε λιγότερο από 24 ώρες!

Χαμός με το Άγιαξ - Φέγενορντ: Η Επιτροπή αποφάσισε για την τύχη του ματς σε λιγότερο από 24 ώρες!

Sportal newsroom 18:18 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 25.09.2023

Η ολλανδική ομοσπονδία πήρε την απόφαση να συνεχιστεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άγιαξ και Φέγενορντ, που διεκόπη λόγω επεισοδίων, αλλά χωρίς την παρουσία οπαδών. Ωστόσο, ο Αίαντας δεν συμφωνεί...

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/9, 15:00 ώρα Ελλάδας) θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Φέγενορντ, το οποίο διεκόπη χθες (24/9), στο 55ο λεπτό, λόγω επαναλαμβανόμενης ρίψης φωτοβολίδων από οπαδούς του «Αίαντα». 

Η αναμέτρηση θα συνεχιστεί από το σημείο της διακοπής, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 3-0, και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως αποφάσισε η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, στην οποία μετέχουν η Ομοσπονδία και οι δύο επαγγελματικές λίγκες.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (27/9) ο Άγιαξ επρόκειτο να δώσει το εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τη Φόλενταμ, το οποίο αναβάλλεται εκ νέου και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η μάχη του Beverwijk...
REST OF THE WORLD

14:52 - 25.09.2023

Η μάχη του Beverwijk...

Τα όσα είδαμε - ξανά - από τους οπαδούς του Άγιαξ είναι το αποτέλεσμα όσων ξεκίνησαν πριν από 26 χρόνια στον αυτοκινητόδρομο Α10. Εκεί που ένα ηγετικό στέλεχος των οργανωμένων οπαδών του Αίαντα έπεφτε νεκρό από μαχαιριά οπαδών της Φέγενορντ. Ήταν το ξεκίνημα του χουλιγκανισμού στην Ολλανδία. Το ξεκίνημα τους χάους...

Σημειώνεται ότι, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Άγιαξ διαφώνησε με την πρόταση της ομοσπονδίας, χωρίς αυτό να αλλάξει την τελική απόφαση.