Θρύλος του Άγιαξ αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν
i

Ο Τζον Χεϊτίνχα/© ajaxfc

Θρύλος του Άγιαξ αναλαμβάνει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν

Sportal newsroom 17:27 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 02.02.2023

Ο Άγιαξ μετά την απόφαση να απολύσει τον Άλφρεντ Σρούντερ, ανακοίνωσε έναν θρύλο της ομάδας για τη θέση του προπονητή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Άγιαξ έλυσε τη συνεργασία του με τον Άλφρεντ Σρούντερ μετά την ήττα από τη Φόλενταμ, παρ' όλα αυτά βρήκε αμέσως, έστω και προσωρινά, νέο προπονητή.

Ο λόγος γίνεται για τον Τζον Χεϊτίνχα, θρύλος της ολλανδικής ομάδας. Ο «Αίαντας» ανακοίνωσε τον 39χρονο πρώην ποδοσφαιριστή του μέχρι το τέλος της σεζόν ως υπηρεσιακό προπονητή, ενώ βοηθός του είναι ο Ντουάιτ Λόβεντετζ.

Η ζωή χωρίς τον Τεν Χαχ είναι εφιάλτης στον Άγιαξ - Αλλος «Αίαντας» χωρίς τον Ολλανδό (vid)
REST OF THE WORLD

15:45 - 23.01.2023

Η ζωή χωρίς τον Τεν Χαχ είναι εφιάλτης στον Άγιαξ - Αλλος «Αίαντας» χωρίς τον Ολλανδό (vid)

Μετά την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαχ, ο Άλφρεντ Σρέντερ δεν φαίνεται πως έχει καταφέρει να συνεχίσει το έργο του Ολλανδού τεχνικού στον Άγιαξ, ο οποίος συνεχίζει κι απογοητεύει στο πρωτάθλημα.

Ο 39χρονος επέκτεινε το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και βρέθηκε στο πάγκο της ομάδας στη νίκη του Άγιαξ απέναντι στην Εξέλσιορ (1-4) το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 αποτελεί τον προπονητή της δεύτερης ομάδας του «Αίαντα».

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα πραγματοποίησε συνολικά 217 συμμετοχές με τον Άγιαξ και έχει αγωνιστεί επίσης στην Έβερτον, τη Φούλαμ, τη Χέρτα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, ανακοινώνοντας την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2016.