Αγωνία στον ΟΦΗ για Τοράλ – Η ατάκα του Νταμπράουσκας για τον Μαρινάκη και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Ο Γιον Τοράλ.

i

©intime

Αγωνία στον ΟΦΗ για Τοράλ – Η ατάκα του Νταμπράουσκας για τον Μαρινάκη και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν

Sportal newsroom 17:56 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 23.04.2023

Ο Γιον Τοράλ έχει μυϊκό πρόβλημα και θα αξιολογηθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες.

Ο Γιον Τοράλ είναι ένας ποιοτικός παίκτες, αλλά συχνά βγάζει και τραυματισμούς.

Αυτή είναι η πραγματικότητα για τον 28χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος φέτος έχει παίξει στα 24 από τα 30 παιχνίδια σε κανονική διάρκεια και playouts, αλλά μόλις σε επτά έχει βγάλει το 90λεπτο.

Ο Τοράλ στο μίνι πρωτάθλημα έχει παίξει συνολικά 49 λεπτά στους τρεις αγώνες. Με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε αλλαγή μόλις στο 4’, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού. Η κατάσταση του Ισπανού χαφ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα φανεί για πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης. Συνολικά, έχει παίξει 1.650 λεπτά σε πρωτάθλημα, έχει σημειώσει οκτώ γκολ (ορισμένα υπέροχα, δείγμα της κλάσης του) και μετράει δύο ασίστ, όμως, ασφαλώς στον ΟΦΗ περίμεναν περισσότερα την τρέχουσα σεζόν σε ό,τι αφορά τον χρόνο και την επίδρασή του περισσότερο στα κρίσιμα ματς. 

Πλην της ισοπαλίας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε σημαντικούς αγώνες, δεν έχει γκολ κι ασίστ. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι δεν προλαβαίνει το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο, ενώ θα φανεί αν θα είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί με Ιωνικό (εντός στις 6/5) και Παναιτωλικό (εκτός στις 13 του επόμενου μήνα).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας, παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Μαρινάκη, αλλά και στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα συμβόλαια, δεν είναι δική μου δουλειά, εμένα είναι ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, όμως βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο και με άλλους παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του Μαρινάκη και βρισκόμαστε στον ίδιο δρόμο για άλλες υποθέσεις.

 Όταν ερχόμαστε στα ματς, δεν έχουμε στο μυαλό μας την ανανέωση των συμβολαίων, αλλά για να νικήσουμε. Ο Μαρινάκης είναι μια φανταστική προσωπικότητα, είναι Έλληνας και Κρητικός, είναι αρκετά ευφυής και σημαντικός εντός κι εκτός αποδυτηρίων».