Παίκτης του ΟΦΗ έως το 2025 ο Μαρινάκης

Στον ΟΦΗ έως το 2025 ο Μαρινάκης.

Παίκτης του ΟΦΗ έως το 2025 ο Μαρινάκης

Γιώργος Σακελλαρίου 18:35 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:36 - 20.04.2023

Στον ΟΦΗ για δύο ακόμα χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Μαρινάκης.

Ο ΟΦΗ έκλεισε την πρώτη εκκρεμότητα για τη νέα σεζόν.

Το συμβόλαιο του Νίκου Μαρινάκη είχε ισχύ έως το τέλος της σεζόν και την τρέχουσα περίοδο μετράει μόλις δέκα συμμετοχές. Ο 30χρονος δεξιός μπακ έχει χάσει τη θέση του από τον Λάρσον, ενώ αντιμετώπισε και τραυματισμούς. Η εμπειρία του, όμως και το δέσιμο που έχει με την ομάδα, αλλά και ο ρόλος του στα αποδυτήρια αξιολογήθηκαν κι έτσι ο Μαρινάκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ για δύο ακόμα χρόνια και συγκεκριμένα, το 2025.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον έμπειρο μπακ, ο οποίος έχει παίξει ακόμα σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Νίκη Βόλου, αναφέρεται:

Φανατικός οπαδός της Ζαλγκίρις ο Νταμπράουσκας, πανηγύρισε την πρόκριση στη Euroleague - Είδε και τη γκέλα της Μπάγερν ο τεχνικός του ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:52 - 16.04.2023

Φανατικός οπαδός της Ζαλγκίρις ο Νταμπράουσκας, πανηγύρισε την πρόκριση στη Euroleague - Είδε και τη γκέλα της Μπάγερν ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ανάμεσα στους 2.000 οπαδούς της Ζαλγκίρις στο ματς με τη Μπάγερν για τη Euroleague, ενώ είδε και τη γκέλα των Βαυαρών με τη Χοφενχάιμ.

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Μαρινάκη, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, συμπληρώνει ήδη την τέταρτη αγωνιστική σεζόν στα ασπρόμαυρα και τόσο με την εμπειρία, όσο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αποτελεί πλέον έναν από τους πιο ισχυρούς κρίκους της “αλυσίδας” του ρόστερ.

Ο 29χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ τον Ιούλιο του 2019 και μέχρι σήμερα μετρά 84 συμμετοχές, πρωταγωνιστώντας σε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων ετών».