Αυγενάκης: «Μπορούμε να μιλήσουμε για σύγχρονες εγκαταστάσεις στον ΟΦΗ, χαίρομαι που εξελίσσεται ο σύλλογος»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης.

i

©intime

Αυγενάκης: «Μπορούμε να μιλήσουμε για σύγχρονες εγκαταστάσεις στον ΟΦΗ, χαίρομαι που εξελίσσεται ο σύλλογος»

Sportal newsroom 16:44 - 20.04.2023

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για τον ΟΦΗ και τις εγκαταστάσεις που έχει ανάγκη ο σύλλογος.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με δηλώσεις του στον AthleticΣΠΟΡFM 104,2 αναφέρθηκε στον ΟΦΗ και στο κομμάτι σύγχρονων εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά όσα είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού: «Χαίρομαι για τον ΟΦΗ, γιατί έχει πάρει τα πάνω του και για την πορεία που ακολουθεί, παρότι θα ήθελα να είναι καλύτερη. Θα θέλαμε να έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή και να είναι ψηλότερα, θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο άνετοι και λιγότερο αγχωμένοι όμως παρ’ όλα αυτά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ελπίζω σε καλύτερες ημέρες.

Είμαι πολύ χαρούμενος που παιδιά όπως ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Ηλίας Πουρσανίδης έχουν κεντρικό ρόλο στην ΠΑΕ, αλλά την ίδια στιγμή επιτρέψτε μου ν’ αναφερθώ και στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον οποίο έχω ιδιαίτερη σχέση και ιδιαίτερη αγάπη. Είναι η μητέρα του λόχου, μα είτε είναι ο Δανδάλης, είτε ο Καζανάκης όπως και ο αδερφός μου που γνωρίζετε πως συμμετέχει στο Δ.Σ. Πρόκειται για μια πολύ δεμένη ομάδα που αποτελούν τον πυρήνα αυτού του σωματείου που απασχολεί πολλά αθλήματα, έχουν προχωρήσει μέχρι και την ίδρυση τμήματος skateboard και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουν καταφέρει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που το μεγαλύτερο, ιστορικότερο σωματείο της Κρήτης, ο ΟΦΗ εξελίσσεται και βεβαίως αυτό σημαίνει ότι ο ένας συμπαρασύρει τον άλλον. Η ΠΑΕ τον Ερασιτέχνη και ο Ερασιτέχνης την ΠΑΕ, γιατί όλα αυτά είναι μια οικογένεια. Και κάποιοι που σε προηγούμενους χρόνους λειτουργούσαν διασπαστικά και συγκρουσιακά, αυτό δεν ισχύει. Εδώ υπάρχει μια οικογένεια, μια ομόνοια, μια συνεργασία και αυτό θα βοηθήσει αρκετά για την επόμενη μέρα, εφόσον παραμείνει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και εφόσον μου ανατεθεί ξανά το Υφυπουργείο Αθλητισμού, που δεν θα είχα καμία αντίρρηση να συνεχίσω, θα μπορούμε να μιλήσουμε με άλλο σκεπτικό, άλλη εμπειρία και άλλη ωριμότητα για σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα ικανοποιήσουν το ποδόσφαιρο του ΟΦΗ.

Φανατικός οπαδός της Ζαλγκίρις ο Νταμπράουσκας, πανηγύρισε την πρόκριση στη Euroleague - Είδε και τη γκέλα της Μπάγερν ο τεχνικός του ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:52 - 16.04.2023

Φανατικός οπαδός της Ζαλγκίρις ο Νταμπράουσκας, πανηγύρισε την πρόκριση στη Euroleague - Είδε και τη γκέλα της Μπάγερν ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ανάμεσα στους 2.000 οπαδούς της Ζαλγκίρις στο ματς με τη Μπάγερν για τη Euroleague, ενώ είδε και τη γκέλα των Βαυαρών με τη Χοφενχάιμ.

Δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί όταν λέω κάτι θέλω να είναι αυτό και δεν θα αμφισβητείται από κανέναν. Αυτό το θέμα είναι κάτι που με απασχολεί, μας απασχολεί (Ερασιτέχνη και ΠΑΕ), τοπική κοινωνία, Δήμο, Περιφέρεια, αλλά και τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ που είναι αρκετός και χαίρομαι πάρα πολύ για την παρουσία του στο γήπεδο.

Έχω προσωπικές σχέσεις με φιλάθλους του ΟΦΗ και δεν το κρύβω. Και θέλετε να σας πω και κάτι; Οι Λέσχες του ΟΦΗ διαφέρουν από τις υπόλοιπες. Ήταν τόσο εμφανή η διαφορά επιπέδου με τις υπόλοιπες Λέσχες από την Ελλάδα που φάνηκε στην συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι για την αντιμετώπιση της βίας. Και ο εκπρόσωπος των Κρητών, ο πρόεδρος τους ο κ. Βασιλάκης που είναι ένα εξαιρετικό παιδί, γίναμε προσωπικοί φίλοι, δεν ήμασταν και δημιουργήθηκε μια έντιμη σχέση. Δεν θα συμφωνούμε, αλλά πάντα υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ μας με καθαρές κουβέντες και έντιμες σχέσεις».

Συνεχίζεται, παράλληλα, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μεσά Τζου προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χουάν Νέιρα συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Οι Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ για τους υπόλοιπους η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.