Οι οπαδοί της Άιντραχτ ανήρτησαν πανό για τους Bad Blue Boys
i

©Intime

Οι οπαδοί της Άιντραχτ ανήρτησαν πανό για τους Bad Blue Boys

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:33 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 21.12.2023

Οι οπαδοί της Άιντραχτ χάρηκαν με την αποφυλάκιση των Κροατών και ανάρτησαν στα social media πανό στο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ, για τη 16η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει καλά Χριστούγεννα μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχε εντός έδρας κόντρα στην Γκλάντμπαχ με 2-1, για την 16η αγωνιστική της Bundesliga

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ ανέβηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, ενώ η Γκλάντμπαχ παρέμεινε στη 14η θέση με 17 πόντους.  

Στο 22ο λεπτό το σουτ του Πάτσο λίγο έξω από την περιοχή πέρασε άουτ και στο 27’ μετά από κόρνερ ο Βέμπερ με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. 

Στο 55ο λεπτό ο Νίκολας έσωσε μετά από σουτ του Σαϊμπί και στο 88’ αποβλήθηκε ο Βέμπερ. Έτσι η Άιντραχτ πίεσε και στο 90+2’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Τούτα. Και μάλιστα στο 90+7’ ο Κοχ με σουτ μέσα από τη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ωστόσο οι οπαδοί της Άιντραχτ ανάρτησαν μέσω των social media ένα πανό που έκανε τον γύρο του κόσμου. Συγκεκριμένα έλεγε «Καλωσορίσατε πίσω, Boys», αναφερόμενοι στους 91 οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αποφυλακίστηκαν, οι οποίοι είχαν συλληφθεί για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.