Απαγόρευση εισόδου είχε ο οπαδός της Αϊντχόφεν που πλακώθηκε με τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης

Εισβολή οπαδού

i

Εισβολή οπαδού στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν - Σεβίλλη/© Photo by ANP via Getty Images/Ideal Images

Απαγόρευση εισόδου είχε ο οπαδός της Αϊντχόφεν που πλακώθηκε με τον τερματοφύλακα της Σεβίλλης

Sportal newsroom 12:08 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 24.02.2023

Ο οπαδός της Αϊντχόφεν που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα με την Σεβίλλη και τα έβαλε με τον τερματοφύλακα των Ισπανών, όπως φαίνεται είχε απαγόρευση εισόδου.

Η Σεβίλλη... τα χρειάστηκε, καθώς είδε την Αϊντχόφεν να κερδίζει 2-0, αλλά τελικά η ισπανική ομάδα πήρε την πρόκριση, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει 3-0. 

Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως σημειώθηκε ένα απαράδεκτο περιστατικό. Συγκεκριμένα ένας οπαδός της ολλανδικής ομάδας εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και δεν περιορίστηκε σε προκλήσεις, αλλά πλησίασε τον γκολκίπερ της Σεβίλλης και τον γρονθοκόπησε.

Ο Ντιμίτροβιτς πάντως δεν... κατάλαβε και πολλά, έριξε τον οπαδό στο χορτάρι και τον κράτησε ακινητοποιημένο μέχρι να επέμβει η ασφάλεια του γηπέδου και η αστυνομία. Παίκτες τόσο της Σεβίλλης όσο και της Αϊντχόφεν έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής για να βεβαιωθούν πως δεν θα υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο.

Παρόλα αυτά ολλανδικά Μέσα κάνουν λόγο, ότι ο οπαδός είχε σε ισχύ πολυετή απαγόρευση εισόδου στο Philips Stadion. Ο λόγος είναι προφανής, καθώς και προηγουμένως ο συγκεκριμένος είχε προκαλέσει. Το άκουσμα της είδησης προβλημάτισε τους ανθρώπους στην Ολλανδία, όσον αφορά την ασφάλεια στα γήπεδα, αλλά το γεγονός, ότι είχε απαγόρευση εισόδου, έκανε τους ανθρώπους της Αϊντχόφεν να τον βρουν πιο γρήγορα.

Ο ορκισμένος εχθρός έγινε φίλος: Οι λόγοι που η Ρεάλ δεν διαμαρτυρήθηκε για την χρηματοδότηση της Μπαρτσελόνα στον αρχιδιαιτητή
LA LIGA

11:59 - 23.02.2023

Ο ορκισμένος εχθρός έγινε φίλος: Οι λόγοι που η Ρεάλ δεν διαμαρτυρήθηκε για την χρηματοδότηση της Μπαρτσελόνα στον αρχιδιαιτητή

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου έχουν δώσει αμέτρητες μάχες στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αυτή τη φορά όμως η Ρεάλ κάνει πίσω και δεν παίρνει θέση στην υπόθεση της χρηματοδότησης της Μπαρτσελόνα σε αρχιδιαιτητή...

Τα αποτελέσματα του Europa League:

Χωρίς καμία μεγάλη έκπληξη, αλλά με αρκετό άγχος τελείωσαν οι ρεβάνς των χθεσινών αγώνων για τα play-off του Europa League. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κέρδισε 4-0 εκτός έδρας την Μίντιλαντ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου γύρου πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Η Μπάγιερ Λεβερκούζεν πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι, κερδίζοντας τη Μονακό 3-5. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε 2-3 υπέρ των Γερμανών και με το επίσης 2-3 υπέρ των «Μονεγάσκων» στην Γερμανία το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. 

Η Γιουβέντους είχε εύκολο βράδυ στην Γαλλία, κερδίζοντας τη Ναντ 0-3 με χατ-τρικ του Άνχελ Ντι Μαρία. Η Σεβίλλη τα... χρειάστηκε, καθώς είδε την Αϊντχόφεν να κερδίζει 2-0 και να πλησιάζει το 3-0 του πρώτου αγώνα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, κερδίζοντάς την 2-1 στο Old Trafford και με το 2-2 του Camp Nou, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ προκρίθηκε στους «16».

Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει να εντυπωσιάζει το ποδοσφαιρικό κοινό. Αυτή τη φορά η ομάδα του ανατολικού Βερολίνου, κέρδισε τον Άγιαξ 3-1 στην Γερμανία και σε συδυασμό με το 0-0 της Ολλανδίας πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε επισης την πρόκριση, κερδίζοντας την Ρεν στα πέναλτι 5-4. Τέλος η Ρόμα κέρδισε την Σάλτσμπουργκ 2-0 στη Ρώμη.