Αιχμές του Ματαρίτα σε δηλώσεις στην πατρίδα του
i

©intime

Αιχμές του Ματαρίτα σε δηλώσεις στην πατρίδα του

Ο Κοσταρικανός μπακ μιλώντας στα ΜΜΕ της χώρας του άφησε υπονοούμενα για προβλήματα στη σχέση του με τον Μάντζιο και αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό του θα λυθεί νομικά.

Ο Ρόναλντ Ματαρίτα, βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες, εκτός ομάδας και εκτός Θεσσαλονίκης, έχοντας επιστρέψει στην πατρίδα του και κοντά στην οικογένειά του. Παράλληλα έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη που ξεκίνησε με πολλά όνειρα και προσδοκίες αλλά είχε αρνητική εξέλιξη.

Ο διεθνής Κοσταρικανός που αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο (ήττα με 4-1 του Άρη), μίλησε στην ιστοσελίδα https://www.crhoy.com/, αφήνοντας κάποιες αιχμές για το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά χωρίς να υπεισέρθει σε λεπτομέρειες, λόγω της φάσης που είναι η διαδικασία των συζητήσεών του με τον Άρη: «Αυτή η περίοδος που είχα στην Ευρώπη ήταν περίπλοκη, πιστεύει κανείς ότι όταν φτάνει να αγωνιστεί στην Ευρώπη σε υψηλότερο επίπεδο όλα είναι ωραία, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα στο τραπέζι και γίνονται πολύ αφόρητα όταν είσαι εκεί. Όλα, λοιπόν, το επιπλέον ποδοσφαιρικό ζήτημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σε μεγάλο βαθμό σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα» είπε αρχικά ο Ματαρίτα που άφησε ξεκάθαρα αιχμές για τη σχέση που είχε με τον Άκη Μάντζιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον το θέμα του συμβολαίου του με τον Άρη, έχει πάρει την νομική οδό: «Σε αυτό το τελευταίο διάστημα που ήμουν εκεί, τα προβλήματα με τον προπονητή και αρκετά πράγματα που έγιναν τότε, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ αυτή τη στιγμή, ήταν αυτά που μας έκαναν να είμαστε σε δικαστική λύση της συνεργασίας και στο σημείο που είμαστε τώρα».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Αρης που έχει τηρήσει στο ακέραιο τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του, προσπάθησε τον Γενάρη να βρει ομάδα στον Ματαρίτα, υπήρξε ενδιαφέρον από Πολωνία και Σλοβενία αλλά και από την Αλαχουλένσε στην πατρίδα, αλλά δεν δέχθηκε ο ίδιος.