Αρης: Μπήκαν στο πρόγραμμα Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ, προβλήματα για Μορόν, Νταρίντα

Σάπι Σουλεϊμάνοφ

i

©intime

Αρης: Μπήκαν στο πρόγραμμα Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ, προβλήματα για Μορόν, Νταρίντα

Με αρκετά προβλήματα και αρκετούς αμφίβολους η προετοιμασία εξπρές του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος έχασε δυο ακόμη παίκτες εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη, τους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει να υπολογίζει εκ νέου σε κάποιους ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν στα τελευταία ματς. Ο Φαμπιάνο ήταν στον πάγκο με την ΑΕΚ, δεν αγωνίστηκε, και η λογική λέει ότι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής. Πόσο ακριβώς το ξέρει ο ίδιος ο προπονητής του Άρη.

Φεράρι και Σουλεϊμάνοφ μόλις τη Δευτέρα έκαναν την πρώτη τους κανονική προπόνηση και είναι αμφίβολο αν είναι σε θέση να ξεκινήσουν την Τετάρτη. Πιθανότατα όμως θα είναι στην αποστολή. Αυτός που σίγουρα δεν προλαβαίνει τον αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής, είναι ο Βέλεθ που ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στον αυχένα και μάλιστα χρειάστηκε να κάνει και ένεση για να ανακουφιστεί από τους πόνους.

Συν τοις άλλοις ο Λόρεν Μορόν έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ο Μπίργκερ Βερστράτε έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ένα χτύπημα στο χέρι, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/04, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των playoffs.