Η Αλαβές επιβλήθηκε της... πληγωμένης Ατλέτικο Μαδρίτης

Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης

i

© PrtScr

Η Αλαβές επιβλήθηκε της... πληγωμένης Ατλέτικο Μαδρίτης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:33 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 21.04.2024

Μετά τον αποκλεισμό στο Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης έδωσε συνέχεια στα αρνητικά αποτελέσματα, με την Αλαβές να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Επιστροφή στις νίκες για την Αλαβές!

Η ομάδα του Λουίς Γκαρσία υποδέχτηκε την... πληγωμένη Ατλέτικο Μαδρίτης (η οποία προερχόταν από τον αποκλεισμό στο Champions League) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga και πανηγύρισε το τρίποντο (2-0).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «Ροχιμπλάνκος» είχαν την κατοχή, την υπεροχή και τον έλεγχο του ματς, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η Αλαβές από την άλλη εκμεταλλεύτηκε την ευστοχία της και τους όσους χώρους βρήκε κυρίως από αντεπιθέσεις.

Στο 15ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεναβίντεζ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή κι εκείνος με ένα τρομερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Όμπλακ.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Βιθέντε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ριόχα με ένα άπιαστο βολ πλανέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0).

Λίγο νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της τελευταίας Αλμερίας, όμως μία... οβίδα του Σέρλοθ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν ικανή να σώσει την παρτίδα και να χαρίσει νίκη (1-2) στους φιλοξενούμενους.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του σημερινού προγράμματος (21/4), Χετάφε και Ρεάλ Σοσιεδάδ έμειναν ισόπαλες (1-1).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ