Ο Δουβίκας «υπέγραψε» την τεσσάρα της Θέλτα κόντρα στη Λας Πάλμας (vids)

Ο Δουβίκας «υπέγραψε» την τεσσάρα της Θέλτα κόντρα στη Λας Πάλμας (vids)

Sportal newsroom 17:02 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 20.04.2024

Ο Τάσος Δουβίκας παρότι μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Θέλτα με τη Λας Πάλμας, ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του Βίγκο στη νίκη με 4-1, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα -που ήρθε από τον πάγκο- η Θέλτα πανηγύρισε τη νίκη με 4-1 επί της Λας Πάλμας στο «Μπαλαίδος» για την 32η αγωνιστική της La Liga.

Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 66ο λεπτό του αγώνα και «υπέγραψε» τη νίκη της ομάδας του, καθώς αρχικά πέτυχε ένα γκολ και μετέπειτα μοίρασε και μία ασίστ. Στο 71ο λεπτό οι γηπεδούχοι χτύπησαν στην κόντρα, ο Άσπας «έσπασε» στον Δουβίκα κι εκείνος πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-1.

Έπειτα από πέντε λεπτά, άλλαξαν οι ρόλοι, αφού ο Δουβίκας βγήκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Άσπας με σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 4-1. Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι με τον Χέρζογκ (11'), αλλά οι Άσπας (37') και Σουέντμπεργκ (39') έφεραν τούμπα το ματς.

Πλέον, ο Τάσος Δουβίκας σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας μετρά 11 γκολ και 3 ασίστ. Η Θέλτα με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 16η θέση, έχοντας 31 βαθμούς και είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η 32Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 33Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA