Ισοπαλία στο Σαν Μαμές ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Γρανάδα - Έχασε έδαφος για την τετράδα η ομάδα του Βαλβέρδε

Ισοπαλία στο Σαν Μαμές ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Γρανάδα - Έχασε έδαφος για την τετράδα η ομάδα του Βαλβέρδε

Δημήτρης Χούπης 23:59 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 19.04.2024

Η Μπιλμπάο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γρανάδα για την 32η αγωνιστική της La Liga, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να χάνει έδαφος για την είσοδό της στην τετράδα.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Σαν Μαμές ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Γρανάδα για την 32η αγωνιστική της La Liga. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Ερνσέστο Βαλβέρδε έχασε έδαφος για την είσοδό της στην τετράδα, ενώ η Γρανάδα παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, χάρη στο αυτογκόλ του Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει μια σέντρα έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στο τέρμα της ομάδας του. Ωστόσο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους οι Βάσκοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 24ο λεπτό ο Γκουρουθέτα με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-1 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ενώ ο ίδιος στο 34' δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα από ευνοϊκή θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξίσου χαμηλός όπως στο πρώτο μέρος, με τη μοναδική καλή στιγμή να είναι στο 62ο λεπτό με τον Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος έκανε ένα σουτ αλλά ο Μπατάλια τον «νίκησε».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ