«Πάτησε» την Κάντιθ με τεσσάρα η Χιρόνα, «διπλό» Ευρώπης για την Μπέτις

«Πάτησε» την Κάντιθ με τεσσάρα η Χιρόνα, «διπλό» Ευρώπης για την Μπέτις

Sportal newsroom 23:56 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 21.04.2024

Πάτησε το... γκάζι η Χιρόνα, διέλυσε με 4-1 την Κάντιθ και πλέον έχει εδραιωθεί για τα καλά στην τετράδα, ενώ η Μπέτις επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια με 2-1 και... βλέπει Ευρώπη.

«Φουλάρει» για σεντόνι η Χιρόνα! Οι Καταλανοί πήραν τη νίκη με 4-1 επί της Κάντιθ στο «Μοντιλίβι» για την 32η αγωνιστική της La Liga και έκαναν ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη διασφάλιση ενός εισιτηρίου για το επόμενο Champions League.

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Έρικ Γκαρθία (9') και Ιβάν Μαρτίν (22'), ενώ στην επανάληψη πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Ντόβμπικ (71') και Πορτού (82'). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν προσωρινά με τον Εσκαλάντε (81'), με αποτέλεσμα το 4-1 να είναι το τελικό σκορ.

Με δύο γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού Αγιόθε Πέρεθ, η Μπέτις πέρασε νικηφόρα, με 2-1, από το «Μεστάγια», στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της La Liga, και προσπέρασε τη Βαλένθια με έναν βαθμό. Η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι πλέον εκείνη έβδομη και έχει το προβάδισμα έναντι των «νυχτερίδων» για έξοδο στην Ευρώπη. Οι «βερδιμπλάνκος» του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχαν επικρατήσει της Βαλένθια και στον πρώτο γύρο.

Ισοπαλία στο Σαν Μαμές ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Γρανάδα - Έχασε έδαφος για την τετράδα η ομάδα του Βαλβέρδε
LA LIGA

23:59 - 19.04.2024

Ισοπαλία στο Σαν Μαμές ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Γρανάδα - Έχασε έδαφος για την τετράδα η ομάδα του Βαλβέρδε

Η Μπιλμπάο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Γρανάδα για την 32η αγωνιστική της La Liga, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να χάνει έδαφος για την είσοδό της στην τετράδα.

Η Μπέτις προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με γκολ του Πέρεθ, για να ισοφαρίσει στο 66΄ από το σημείο του πέναλτι ο Πεπέλου για τους γηπεδούχους. Όμως, ο Πέρεθ... ξαναχτύπησε στο 77ο λεπτό, χαρίζοντας το «τρίποντο» στους Ανδαλουσιάνους.

Νωρίτερα, η Βαγιεκάνο νίκησε και μάλιστα με ανατροπή την Οσασούνα με 2-1, στο κρίσιμο ματς για την παραμονή της στην κατηγορία. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η ομάδα από το Βαγιέκας απομακρύνθηκε ξανά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Παμπλόνα προηγήθηκε με τον Γκόμες στο 30ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλα περιθώρια, πάλέψαν και έφτασαν στη νίκη και στην ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τα γκολ των Τσαβαρία (50') και Παλασόν (85').

Η 32Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 33Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA