Τρομερή κίνηση από την Αλαβές: Μοίρασε 20.000 σάντουιτς για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της (vid)

Αλαβές

i

PrtScr

Τρομερή κίνηση από την Αλαβές: Μοίρασε 20.000 σάντουιτς για να ευχαριστήσει τους οπαδούς της (vid)

Κώστας Τόπας 09:02 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 22.12.2023

Η διοίκηση της Αλαβές ευχαρίστησε τους οπαδούς της για τη στήριξη προς την ομάδα και το έκανε με έναν... χορταστικό τρόπο, λίγο πριν τη σέντρα με την Ρεάλ.

Αν και δυσκολεύτηκε, η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αλαβές και παρά το γεγονός ότι έπαιξε από το 54' με παίκτης λιγότερο, πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη (1-0), που την φέρνει στην κορυφή της La Liga, αφήνοντας δεύτερη στην ισοβαθμία τη Χιρόνα, η οποία «πέταξε» δύο βαθμούς στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» κόντρα στη Μπέτις.

Από την άλλη, η Αλαβές μετά από αυτή την ήττα έμεινε στους 16 βαθμούς, έχοντας μία μικρή απόσταση από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Πολύτιμος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού επιτελείου είναι ο κόσμος της ομάδας και η διοίκηση φρόντισε να κάνει σε όλους ένα όμορφο δώρο ενόψει Χριστουγέννων.

Πριν την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους, το κάθε κάθισμα στο «Μεντιτορόθα» είχε πάνω από ένα σάντουιτς, σε μια προσπάθεια της διοίκησης να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την στήριξη τους, καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.