Αλεξάντερ Άρνολντ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ξέρουμε πως να το κάνουμε»

Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ

i

©PrtScr

Αλεξάντερ Άρνολντ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ξέρουμε πως να το κάνουμε»

Κώστας Τσιακλής 14:33 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 11.07.2023

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ δήλωσε πως η Λίβερπουλ θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ και παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports. Ο Άγγλος μπακ είπε πως οι «κόκκινοι» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν το πρωτάθλημα ενώ κλήθηκε να σχολιάσει αν θα αγωνίζεται στο κέντρο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Λίβερπουλ έπειτα από μια κακή σεζόν θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες διεκδικώντας πάλι το πρωτάθλημα. Το ίδιο ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Αλεξάντερ Άρνολντ, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Άρνολντ:

Για το φετινό στόχο και το τι πρέπει να κάνει η Λίβερπουλ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα είπε: «Νομίζω ότι ως σύλλογος είναι απαραίτητο να είμαστε ειλικρινείς. Ξέρετε, σεβόμαστε κάθε διοργάνωση που παίζουμε, αλλά αν μας ρωτούσατε πέρυσι αυτή τη στιγμή θα θέλατε να τερματίσετε πέμπτοι, όλοι θα λέγαμε όχι και το ίδιο ισχύει και τώρα.

Θα θέλαμε να τερματίσουμε πέμπτοι την επόμενη σεζόν; Όχι. Θέλουμε να κερδίζουμε το πρωτάθλημα, θέλουμε να είμαστε προκλητικοί και να είμαστε σε μάχες τίτλου και στο Champions League, το να μην είμαστε σε αυτό την επόμενη σεζόν είναι απογοητευτικό.

Ξέρουμε πώς να κερδίζουμε το πρωτάθλημα, ξέρουμε πώς να προκαλούμε τη Σίτι και να πηγαίνουμε μαζί της και πρέπει να είστε σχεδόν τέλειοι καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, οπότε για εμάς εκεί είναι το μυαλό μας.

Είναι συνέπεια. Σε όλη τη σεζόν είχαμε καλά αποτελέσματα κόντρα στις μεγάλες ομάδες, αλλά χάσαμε “εύκολους” βαθμούς ειδικά εκτός έδρας, οπότε αυτά είναι τα πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί φυσικά και πρέπει να διορθώσουμε».

Τέλος ρωτήθηκε αν θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή τη νέα σεζόν και απάντησε: «Δεν είναι δική μου απόφαση. Παίζω μόνο εκεί που μου λένε να παίξω, οπότε να ξέρετε ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παίζω δεξί μπακ, μου αρέσει πολύ να παίζω στο κέντρο του γηπέδου.

Μου αρέσει να βρίσκομαι στο κέντρο του γηπέδου, [υπαγορεύοντας] το παιχνίδι. Είμαι σε θέση να επηρεάσω το παιχνίδι όπου κι αν βρίσκομαι, είτε είναι δεξιός μπακ είτε ως μέσος».