Αλλαγή στην άφιξη Σαματά!

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Αλλαγή στην άφιξη Σαματά!

Ο Τανζανός φορ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ αργότερα από ότι υπολογιζόταν.

Ημέρα Αλί Σαματά είναι για τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 15/7, καθώς ο Τανζανός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Ο Αφρικανός φορ ξεκίνησε ένα μακρινό ταξίδι από την Τανζανία όπου βρισκόταν, καθώς από την αφρικανική χώρα θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στην Ελλάδα.

Μάλιστα, το αρχικό πλάνο ήταν να φτάσει το μεσημέρι στην πόλη, αλλά μια αλλαγή στο σχέδιο των πτήσεων θα τον αναγκάσει να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη το βράδυ με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αναμένεται μέχρι την Πέμπτη 20/7 που ο Δικέφαλος θα επιστρέψει στις προπονήσεις να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Η περίεργη απογευματινή προπόνηση του Δικέφαλου του Βορρά και ο Σαμάτα - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:33 - 13.07.2023

Η περίεργη απογευματινή προπόνηση του Δικέφαλου του Βορρά και ο Σαμάτα - Ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία (vid)

Ο απεσταλμένος του Sportal στην Ολλανδία, Μάνος Τσαλγατίδης, μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο Αφρικανός φορ δεν «χωρούσε» στην αποστολή της Φενέρ για την καλοκαιρινή προετοιμασία, με την ομάδα της Super Lig να τον αφήνει εκτός πλάνων. Αυτή τη συγκυρία σε συνδυασμό με το ταλέντο του εκμεταλλεύτηκαν οι «ασπρόμαυροι», προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους. 

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο ίδιος διεκδίκησε το πρωτάθλημα με την Γκενκ και το έχασε στο 94’ από την Αντβέρπ στο φινάλε - θρίλερ του Βελγικού πρωταθλήματος. Με την ομάδα του αγωνίστηκε σε 36 ματς, σκοράροντας 6 γκολ και προσφέροντας μία ασίστ.