Ξεχωριστός επισκέπτης και τελευταίες ενδεκάδες για ΠΑΟΚ

Αντελίνο Βιεϊρίνια-Χάρης Τσιγγάρας

i

©intime

Ξεχωριστός επισκέπτης και τελευταίες ενδεκάδες για ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 22:38 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 14.07.2023

Οι δύο προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν της Ολλανδίας είχαν λίγο από όλα.

Προπονητική αυλαία στο βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με διπλό πρόγραμμα την Παρασκευή (14.07) στο Τέχελεν.

Η μέρα ξεκίνησε με αυξημένες εντάσεις. Οι παίκτες δούλεψαν με μπάλα σε διάφορες διαδρομές με εμπόδια, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν διπλό.

Το απόγευμα ήταν η ώρα για τακτική. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο ένα γήπεδο, έδειξε ένα κομμάτι για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία στους ποδοσφαιριστές, ενώ στο άλλο γήπεδο οι παίκτες δούλεψαν με τον Νικολάε Κονσταντίν πάνω στις στατικές φάσεις.

Ο Τάισον έμεινε εκτός προληπτικά, οι Σάστρε , Ντούγκλας και Φιλίπε Σoάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε το απόγευμα με την ομάδα.

Ο Τάισον, μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στις φιλικές αναμετρήσεις με Αλ Τααβόν και Βέστερλο, προκειμένου να αποφευχθεί παραπάνω κόπωση.

Το πρόσωπο της προπόνησης ωστόσο ήταν ο μικρός Βαγγέλης, που έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο των «ασπρόμαυρων», προκειμένου να πάρει αυτόγραφα από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Φυσικά κανείς δεν χάλασε χατίρι στον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ, που πήρε τις υπογραφές που ήθελε και έβγαλε και αναμνηστική φωτογραφία με Μπράντον Τόμας και Στέφαν Σβαμπ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός τακτική δουλεύει και τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου είχε σύντομο τετ α τετ με τον Γουίλιαμ Τρόστ-Έκονγκ, θέλοντας να βάλει ακόμη περισσότερο στο κλίμα της ομάδας τον Νιγηριανό στόπερ.

Ο Λουτσέσκου είχε συζήτηση με τον 29χρονο αμυντικό, θέλοντας να του δώσει να καταλάβει καλύτερα τι ζητάει από αυτόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Νωρίτερα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδεκάδες αναφορικά με τα δύο φιλικά (Σάββατο με Αλ Ταβούν και Κυριακή με Βέστερλο).

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Αλ Τααβόν το Σάββατο ο Λουτσέσκου επέλεξε τους: Ζίβκοβιτς, Τσαούση, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Γιαξή, Βρακά, Μουργκ, Αν. Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο και Σ. Τζίμα.

Για το ματς με την Βέστερλο την Κυριακή, ο Λουτσέσκου θα έχει τους: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Έκονγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Κωνσταντέλια, Π. Τζίμα, Νάρεϊ και Μπράντον.