Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευγνώμων, θέλω να δώσω μια αγκαλιά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Αλμέιδα: «Είμαι πολύ ευγνώμων, θέλω να δώσω μια αγκαλιά σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Sportal newsroom 22:28 - 14.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 14.05.2023

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, δήλωσε ότι είναι ευγνώμων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να δώσει μια μεγάλη αγκαλιά στον κόσμο της ομάδας.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου 4-0 για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. 

Ο Στίβεν Τσούμπερ άνοιξε το σκορ και πριν το ημίχρονο ο Γκατσίνοβιτς έκανε 2-0. Στο δεύτερο μέρος τα γκολ των Πινέδα και Σιμάνσκι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε ότι είναι ευγνώμων για το γεγονός ότι είναι πρωταθλητής, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε πως με την κατάκτηση της Super League έκανε χαρούμενους τους οπαδούς της ΑΕΚ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. 

Ο Ολυμπιακός άλωσε με Σαμασέκου την Τούμπα και τερμάτισε τρίτος, ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμα «κανονάκι» με τον τελικό Κυπέλλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:57 - 14.05.2023

Ο Ολυμπιακός άλωσε με Σαμασέκου την Τούμπα και τερμάτισε τρίτος, ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμα «κανονάκι» με τον τελικό Κυπέλλου

Ο Σαμασέκου χάρισε σπουδαία νίκη στην Τούμπα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες τερμάτισαν τρίτοι και έχουν το βλέμμα στο Europa League, αλλά οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν να κλέψουν το εισιτήριο κατακτώντας το Κύπελλο στον τελικό με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ.

Για το γεγονός πως είναι πρωταθλητής: «Νιώθω πολύ ευγνώμων. Πρώτα στον Θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα, έπειτα στον ιδιοκτήτη που μου δίνει δουλειά και στη συνέχεια σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ΑΕΚ. Όλοι, ο οδηγός, ο κηπουρός και όσοι συμμετέχουν στη καθημερινότητα. Θέλω να δώσω τεράστια αγκαλιά στον κόσμο μας».

Για τον κόσμο: «Νιώθω ευγνώμων στη ζωή μου. Μέσω ενός πρωταθλήματος δίνουμε χαρά σε πολύ κόσμο. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις οικογένειες μας η στο Μεξικό που έχουμε φιλάθλους»

Για την αλλαγή στην πορεία: «Πίσω από αυτό κρύβεται πολλή δουλειά και αγάπη. Το γκρουπ των ποδοσφαιριστών το κατάλαβε και το ερμήνευσε όπως έπρεπε. Μετατρέψαμε την ομάδα σε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική».