Επιστροφή στις γκέλες για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιστροφή στις γκέλες για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Στέλιος Βαρδάκης 23:56 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 25.02.2024

Παρότι προηγήθηκε δις η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αλμερία αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Λίγο η κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Ίντερ στο «Τσουζέπε Μεάτσα» για το Champions League, λίγο τα δοκάρια οδήγησαν σε «στραβοπάτημα» την Ατλέτικο Μαδρίτης, που παρότι βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ουραγό Αλμερία στο «Power Horse Stadium» για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι βρήκαν γκολ από τα... αποδυτήρια. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ρεινίλντο βρήκε εξαιρετικά τον Κορία και εκείνος άνοιξε το σκορ. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση, καθώς στο 27' έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ρομέρο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ντιέγκο Σιμέονε πήρε εκ νέου το προβάδισμα με ένα υπέροχο γκολ του Ντε Πολ, ενώ στο 63' ο Ρικέλμε έχασε τεράστια ευκαιρία, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά η Αλμερία έκανε τη ζημιά στους Μαδριλένους, με τον Ρομέρο να ξαναχτυπά και να γράφει το τελικό 2-2. Μάλιστα, η Ατλέτικο είχε τεράστια ευκαιρία στο 90+5', με τον Μοράτα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Νωρίτερα, Αλαβές και Μαγιόρκα ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο «Mendizorroza». Ο Μπεναβίντεθ άνοιξε το σκορ στο 76', αλλά ο Νάστασιτς ισοφάρισε στο 88'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ