Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Χετάφε και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της La Liga

Μπαρτσελόνα - Χετάφε

i

© PrtScr

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Χετάφε και ανέβηκε προσωρινά στη δεύτερη θέση της La Liga

Πάνος Κορομηλάς 19:15 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 24.02.2024

Η Μπαρτσελόνα ήταν αποτελεσματική κόντρα στη Χετάφε, επικράτησε με 4-0 και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς, περνώντας έστω και προσωρινά πάνω από τη Χιρόνα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε τη Χετάφε στο «Μονζουίκ» στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της La Liga. Ήταν ουσιαστική, βρήκε τρία γκολ και πανηγύρισε μια σημαντική νίκη (4-0) για την ψυχολογία της. Ραφίνια, Φέλιξ, Ντε Γιονγκ και Φερμίν Λόπεζ «υπέγραψαν» την επικράτηση των Καταλανών, που προσπέρασαν προσωρινά τη Χιρόνα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στην πρώτη τους σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Ο Κουντέ βρήκε τον Ραφίνια με πάσα στην πλάτη της άμυνας, εκείνος βγήκε απέναντι στον Σόρια και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή της μπάλας στη συνέχεια του ημιχρόνου, δίχως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Χετάφε είχε την πρώτη της σημαντική ευκαιρία, με τον Μίγια. Ο Ισπανός χαφ δοκίμασε το σουτ και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Στο 53', η ομάδα του Τσάβι πήρε προβάδισμα ασφαλείας με τελείωμα του Φέλιξ, μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, ανάμεσα σε Γκουντογκάν, Ραφίνια και Κρίστενσεν.

Ο Ντε Γιονγκ κλείδωσε τη νίκη και ο Φερμίν Λόπεζ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διευρύνοντας το αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα στους πέντε αγώνες πρωταθλήματος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ