Η Ράγιο Βαγιεκάνο την πρώτη νίκη της σεζόν στη La Liga με δύο πέναλτι

Η Ράγιο Βαγιεκάνο την πρώτη νίκη της σεζόν στη La Liga με δύο πέναλτι

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:59 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:59 - 11.08.2023

Η Ράγιο Βαγιεκάνο αποτελεί τον σύλλογο που πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν στη La Liga, επικρατώντας με 2-0 της Αλμερία χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Το πρώτο τρίποντο για τη σεζόν 2023-24, στη La Liga, πανηγύρισε η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία επικράτησε της Αλμερία με σκορ 2-0. Η νίκη αυτή ήρθε από... τη λευκή βούλα, αφού τόσο το πρώτο τέρμα όσο και το δεύτερο ήρθαν από το σημείο του πέναλτι.

Μέσα σε οκτώ λεπτά το τρίποντο για τη Ράγιο

Η φιλοξενούμενη μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους και το 1-0 ήρθε στο 20ο λεπτό του αγώνα. Ο Ντεκά κέρδισε πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα, ο συμπαίκτης του, Παλζόν, ανάλαβε την εκτέλεση στην οποία και ευστόχησε. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Ράγιο που οκτώ λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο τέρμα.

Ξανά από τα 11 μέτρα, ο Ντεκά χρίστηκε σκόρερ για την ομάδα του, αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί χέρι από παίκτη των γηπεδούχων. Η ομάδα του Μορένο προσπάθησε από εκείνο το σημείο και έπειτα να πιέσει για τη μείωση.

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον γιο του Σιμεόνε – Διεκόπη το ματς γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να συνεχίσουν (vid)
LA LIGA

23:48 - 06.08.2023

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον γιο του Σιμεόνε – Διεκόπη το ματς γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να συνεχίσουν (vid)

Άτυχος στάθηκε ο γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Τζουλιάνο, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην αναμέτρηση της Αλαβές. Μάλιστα, το σοκ ήταν τόσο ισχυρό για συμπαίκτες και αντιπάλους, που το παιχνίδι διακόπηκε.

Μάλιστα, στο β' ημίχρονο εμφάνισε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, όμως γκολ δεν μπόρεσε να πάρει. Κάπως έτσι, η μεν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα και η δε με το αριστερό. Για τη Ράγιο ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γρανάδα, ενώ η Αλμερία έχει πιο δύσκολο έργο, αντιμετωπίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.