Ο Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για ένα ταξίδι

Ρούμπεν Αμορίμ

i

PrtScr

Ο Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για ένα ταξίδι

Δημήτρης Χούπης 17:07 - 27.04.2024

Ο Ρούμπεν Αμορίμ απολογήθηκε προς τον κόσμο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το ταξίδι που έκανε στο Λονδίνο προκειμένου να μιλήσει με τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έγινε το πρόσωπο των ημερών το τελευταίο διάστημα, καθώς είχε ακουστεί έντονα ότι είχε συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ. Κάτι που δεν ίσχυε, αφού τόσο και ο ίδιος ο προπονητής όσο και από την πλευρά των «κόκκινων» το διέψευσαν.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες συνδέθηκε και με τη Γουέστ Χαμ, η οποία έκανε την προσπάθειά της για να τον αποκτήσει την επόμενη σεζόν. Παρόλο που το συμβόλαιό του υπενθυμίζεται ότι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Άρνε Σλοτ: Ποιος είναι ο διάδοχος του Κλοπ που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του
PREMIER LEAGUE

11:00 - 27.04.2024

Άρνε Σλοτ: Ποιος είναι ο διάδοχος του Κλοπ που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του

Ενας εκρηκτικός χαρακτήρας. Ενας προπονητής που οδήγησε μέσα σε λίγα χρόνια στη μεταμόρφωση της Φέγενορντ. Ο «Βασιλιάς του Ρότερνταμ», όπως τον αποκαλούν στην Ολλανδία, Άρνε Σλοτ, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα. Να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Μάλιστα ο Πορτογάλος ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για να μιλήσει με τους ανθρώπους των «σφυριών», αλλά οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Για το ταξίδι αυτό ο Πορτογάλος απολογήθηκε προς τον κόσμο της Σπόρτινγκ, γιατί όπως ανέφερε ο ίδιος δεν έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό προς την ομάδα και τους οπαδούς της. Μάλιστα τόνισε ότι ήταν λάθος όλο αυτό, παρόλο που είχε ενημερώσει τον πορτογαλικό σύλλογο, καθώς αυτή τη στιγμή η Σπόρτινγκ είναι πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και το timing του ταξιδιού ήταν κακό.

«Ήταν λάθος. Το τάιμινγκ ήταν εντελώς λανθασμένο. Πάντα ζητάω από τους παίκτες μου να δείχνουν σεβασμό και εδώ δεν έδειξα, παρότι είχα ενημερώσει νωρίτερα τον σύλλογο.

Ζητάω συγγνώμη και απολογούμαι στους οπαδούς, στον σύλλογο και στους ποδοσφαιριστές», ήταν τα λόγια του 39χρονου συγκεκριμένα.