Εκφωνητής σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές του Φερέιρα και έβαλε τα γέλια (vid)

Αμπέλ Φερέιρα

i

©glomex

Εκφωνητής σχολίασε τις στυλιστικές επιλογές του Φερέιρα και έβαλε τα γέλια (vid)

Κώστας Τσιακλής 17:05 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 28.08.2023

Ο εκφωνητής του αγώνα Παλμέιρας - Βάσκο Ντα Κάμα σχολίασε τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει ο Αμπέλ Φερέιρα και έβαλε τα γέλια.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, τράβηξε και πάλι τα βλέμματα πάνω του, αυτή τη φορά για τις στυλιστικές του απόψεις. Ο εκφωνητής του αγώνα Παλμέιρας - Βάσκο Ντα Κάμα σχολίασε τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει ο Πορτογάλος τεχνικός και έβαλε τα γέλια.

Η Παλμέιρας υποδέχθηκε στο Σάο Πάολο τη Βάσκο Ντα Κάμα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του βραζιλιάνικού πρωταθλήματος. Στη Βραζιλία η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 μέχρι 14 βαθμούς κελσίου και ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε να φορέσει ένα παχύ μπουφάν για να αντιμετωπίσει το κρύο. Ο εκφωνητής της αναμέτρησης σχολίασε την εμφάνιση του Πορτογάλου τεχνικού και έβαλε τα γέλια. Δείτε το βίντεο: 

Η τιμωρία λόγω αρπαγής κινητού

Να θυμίσουμε πως ο Φερέιρα ενεπλάκη σε λεκτικό επεισόδιο με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πάρει το κινητό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Πέδρο Σπινέλι, είχε πληροφορίες για την ενδεκάδα της Παλμέιρας και συγκεκριμένα την συμμετοχή του Ταμπάτα σε αυτήν, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αμπέλ Φερέιρα. Όπως διαπιστώθηκε, ο ρεπόρτερ ήξερε πολύ καλά τις σκέψεις που είχε ο πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου», με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο.

Μόλις είδε μπροστά του τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ βγήκε εκτός εαυτού και πήρε το κινητό τηλέφωνό του, φωνάζοντας: «Είχε πληροφορίες που ο Τύπος δε θα έπρεπε να ξέρει».

Επικός Σουάρες, σκόραρε, χτύπησε και αντίπαλος του έβγαλε το παπούτσι του (vid)
REST OF THE WORLD

13:59 - 28.08.2023

Επικός Σουάρες, σκόραρε, χτύπησε και αντίπαλος του έβγαλε το παπούτσι του (vid)

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα της Γκρέμιο με την Κρουζέιρο. Αφού πρώτα βρήκε δίχτυα στη συνέχεια τα έβαλε με αντίπαλο, ο οποίος του πέταξε το παπούτσι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Πριν λίγες ώρες βγήκε η απόφαση της τιμωρίας για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από τις εξέδρες το ματς κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε την ερχόμενη Κυριακή. Πάντως, να σημειωθεί πως η ομάδα του διατηρεί το δικαίωμα έφεσης και μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική εξέλιξη.