Επικός Σουάρες, σκόραρε, χτύπησε και αντίπαλος του έβγαλε το παπούτσι του (vid)

Λουίς Σουάρες

i

PrtScr

Επικός Σουάρες, σκόραρε, χτύπησε και αντίπαλος του έβγαλε το παπούτσι του (vid)

Κώστας Τόπας 13:59 - 28.08.2023

Ο Λουίς Σουάρες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον αγώνα της Γκρέμιο με την Κρουζέιρο. Αφού πρώτα βρήκε δίχτυα στη συνέχεια τα έβαλε με αντίπαλο, ο οποίος του πέταξε το παπούτσι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ουρουγουανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα τον Δεκέμβριο του 2022 κι έκτοτε έχει πετύχει 16 γκολ σε 36 αγώνες. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα συνδέθηκε έντονα με μια επανένωση με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά τελικά έμεινε στη θέση του.

Στον Λουίς Σουάρες δεν έχει αλλάξει τίποτα κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι της Γκρέμιο κόντρα στην Κρουζέιρο. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Γκρέμιο να προηγείται, ο Σουάρες έπεσε στον αγωνιστικό χώρο κι έβγαλε δραματικά το παπούτσι του. Ο 36χρονος φορ ούρλιαζε στον διαιτητή, αλλά στη συνέχεια οι διαμαρτυρίες κλιμακώθηκαν λίγα λεπτά μετά όταν ο αριστερός μπακ, Μάρλον Ξαβιέ σήκωσε το παπούτσι του Ουρουγουανού και το πέταξε από το γήπεδο.

Ο Σουάρες πήγε κατευθείαν στον διαιτητή κι εκείνος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον πρώην παίκτη της Τραμπζονσπόρ, ο οποίος έμεινε ήταν έξαλλος για την απόφαση του ρέφερι. Πριν συμβεί αυτό το περιστατικό, στο 29ο λεπτό, ο Λουίς Σουάρες σημείωσε το πρώτο γκολ της Γκρέμιο και έβαλε τέλος σε μια δίμηνη «ξηρασία». Αφού δέχτηκε πάσα από τον Κριστάλντο, ο Σουάρες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και συνέβαλε τα μέγιστα για τη νίκη της Γκρέμιο με 3-0.