Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε κι έβαλε τέλος στις φήμες ότι σταματάει το ποδόσφαιρο (vids)

Λουίς Σουάρες

i

PrtScr

Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε κι έβαλε τέλος στις φήμες ότι σταματάει το ποδόσφαιρο (vids)

Κώστας Τόπας 09:13 - 23.06.2023

Ο Λουίς Σουάρες ξεκίνησε βασικός και πέτυχε ένα από τα γκολ στη νίκη της Γκρέμιο επί της Αμέρικα (3-1), εν μέσω φημών για πιθανή απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο λόγω προβλημάτων στο γόνατο.

Οι φήμες για επικείμενη αποχώρηση από την ενεργό δράση του Λουίς Σουάρες φουντώνουν στη Βραζιλία, λόγω του τραυματισμού στο δεξί γόνατο του Ουρουγουανού επιθετικού.

«Έχει κάνει πολλές ενέσεις, έχει πάρει πολλά φάρμακα. Έχει φτάσει στα όριά του. Το πρόβλημα είναι σοβαρό. Τώρα, ποια είναι πραγματικά αυτά τα όρια, δεν ξέρω», παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Γκρέμιο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα μέσα ενημέρωσης στην Arena do Gremio.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/06) ο πρώην αστέρας της Μπαρτσελόνα, σφράγισε τη νίκη για την Γκρέμιο κόντρα στην Αμέρικα (3-1) πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ με κεφαλιά. Τα βλέμματα των οπαδών και του Τύπου στράφηκαν στον 36χρονο επιθετικό μετά τα όσα γράφτηκαν για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο.

Από την πλευρά του όμως ο Λουίς Σουάρες δεν φαίνεται πως επηρεάζεται από τα δημοσιεύματα και μάλιστα μετά το γκολ που σημείωσε θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση. Συγκεκριμένα, αφού σκόραρε, έστειλε παράλληλα το μήνυμά του στις φήμες ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, έκανε την κίνηση με τα χέρια «συνεχίστε να μιλάτε».

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σελέστε (68 γκολ σε 137 αγώνες) έχει σκοράρει 14 γκολ σε 26 ματς με τη Γκρέμιο από το διάστημα της άφιξής του, έπειτα μετά από ένα απογοητευτικό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.