Κοντά στο φινάλε μίας τεράστιας καριέρας ο Λουίς Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες.

i

©intime

Κοντά στο φινάλε μίας τεράστιας καριέρας ο Λουίς Σουάρες!

Γιώργος Σακελλαρίου 10:15 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 22.06.2023

Ο Λουίς Σουάρες είναι πιθανό να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Γκρέμιο.

Οι φήμες για επικείμενη αποχώρηση από την ενεργό δράση του Λουίς Σουάρες φουντώνουν στη Βραζιλία, λόγω του τραυματισμού στο δεξί γόνατο του Ουρουγουανού επιθετικού.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός, μάλιστα, θα μπορούσε να απαιτήσει ακόμη και την τοποθέτηση προσθετικής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γκρέμιο.

Ο 36χρονος πλέον Λουίς Σουάρες, ο οποίος αγωνίζεται στη Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε από τον Ιανουάριο, υποφέρει από σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο και «αγγίζει τα όριά του», δήλωσε ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας Αλμπέρτο Γκουέρα, ανησυχώντας για την καριέρα του Ουρουγουανού άσου.

«Έχει κάνει πολλές ενέσεις, έχει πάρει πολλά φάρμακα. Έχει φτάσει στα όριά του. Το πρόβλημα είναι σοβαρό. Τώρα, ποια είναι πραγματικά αυτά τα όρια, δεν ξέρω», παραδέχτηκε ο πρόεδρος της Γκρέμιο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα μέσα ενημέρωσης στην Arena do Gremio.

Διάφορα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ανέφεραν, άλλωστε, ότι ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ανακοινώσει την αποχώρησή του σύντομα, λόγω πόνου στο δεξί γόνατο, όπου έχει ήδη υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις και που επιδεινώνεται.

Ο πρόεδρος Γκουέρα είπε μάλιστα χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες ότι ο παίκτης του σκέφτεται να εγκαταστήσει «μία προσθετική». «Έχει τη δυνατότητα να κάνει προσθετική, το πράγμα είναι σοβαρό», είπε. Ο «Πιστολέρο», ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, θα ανακοινώσει την απόφασή του στο διοικητικό συμβούλιο της Γκρέμιο.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Σελέστε (68 γκολ σε 137 αγώνες) έχει σκοράρει 14 γκολ σε 26 ματς με τη Γκρέμιο από το διάστημα της άφιξής του, έπειτα μετά από ένα απογοητευτικό Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Σύμφωνα με την Globo Esporte, ο πρώην σταρ της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να προπονείται και θα πρέπει να ξεκινήσει στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Αμέρικα.