Υπογράφει κι ανακοινώνεται από την Γκρέμιο ο Ιτούρμπε

Χουάν Ιτούρμπε

i

©Intime

Υπογράφει κι ανακοινώνεται από την Γκρέμιο ο Ιτούρμπε

Κώστας Τόπας 08:55 - 14.06.2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Χουάν Ιτούρμπε αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών από την Γκρέμιο, στην οποία θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Άρη και συγκεκριμένα να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην πλούσια καριέρα του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο 30χρονος Παραγουανός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Γκρέμιο.

Οι δύο πλευρές ήταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, με τον Χουάν Ιτούρμπε να μένει ικανοποιημένος από την προσφορά της βραζιλιάνικης ομάδα, η οποία του προσφέρει ετησίως 350 χιλιάδες ευρώ και διετές συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, με τον μάνατζερ του Χουάν Ιτούρμπε να βρίσκεται στην Βραζιλία για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, στη Γκρέμιο είναι αισιόδοξοι ότι μέχρι την Παρασκευή (16/06) η συμφωνία με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Άρη θα κλείσει θετικά. 

Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ιτούρμπε αγωνίστηκε σε 41 αναμετρήσεις με τη φανέλα του Άρη, έχοντας απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ σε 1.965 λεπτά. Η Γκρέμιο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης έχοντας 17 βαθμούς και στο -7 από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο.

Ο Ιτούρμπε έχει ένα «γεμάτο» βιογραφικό, καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στη Ρίβερ Πλέιτ, την Πόρτο, την Ελλάς Βερόνα και τη Ρόμα. Μάλιστα, οι τζαλορόσι είχαν πληρώσει 24,5 εκατομμύρια ευρώ το 2014, ώστε να τον κάνουν δικό τους απ' την Ελλάδας Βερόνα.