Ψάχνει το «μπαμ» με Φετφατζίδη η Λαμία

Ο Γιάννης Φετφατζίδης

i

© Intime

Ψάχνει το «μπαμ» με Φετφατζίδη η Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:05 - 13.06.2023

Σε συζητήσεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη φαίνεται πως βρίσκεται η Λαμία, η οποία ψάχνει ενίσχυση για τα άκρα της επίθεσης.

Η Λαμία δεν θέλει να «ζοριστεί» ξανά όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία και ως εκ τούτου οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν ενίσχυση για το ρόστερ τους, με φόντο τη σεζόν 2023-24 της Stoiximan Super League. Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να εξετάζουν οι Φθιωτοί είναι και αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον σύλλογο, μάλιστα, να ξεκινάει ήδη συζητήσεις με τον επιθετικό.

Σε συζητήσεις με Φετφατζίδης

Πιο αναλυτικά, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα» και οι δημοσιογράφοι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος, από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7, το κλαμπ διαπραγματεύεται με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Άρη, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Φετφατζίδης από τον περασμένο Γενάρη αγωνιζόταν στη ΣΠΑΛ με μεταγραφή από την Αλ Σαλίγια, ωστόσο η ομάδα του έπεσε κατηγορία και ο ίδιος αποχώρησε. Στο πρώτο μισό της σεζόν, με τον αραβικό σύλλογο, ο ίδιος είχε επτά συμμετοχές (1 γκολ – 1 ασίστ) και στο δεύτερο με τη φανέλα του ιταλικού κλαμπ αγωνίστηκε σε 17 αγώνες (1 γκολ – 1 ασίστ)