Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα - Σε χώρα... έκπληξη ο Αιγύπτιος

Αμρ Ουάρντα

i

© Intime

Βρήκε ομάδα ο Ουάρντα - Σε χώρα... έκπληξη ο Αιγύπτιος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:33 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 28.08.2023

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής στη Δόξα Κατωκοπιάς, ο Ουάρντα είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Ιράν για λογαριασμό της Εστεγκλάλ.

Το όνομα του Αμρ Ουάρντα συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας!

Μετά την άμεση αποχώρησή του από τη Ράζα Καζαμπλάνκα του Μαρόκου και το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Δόξα Κατωκοπιάς, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «balla.com.cy», ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, του Απόλλων Λεμεσού κι όχι μόνο θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Εστεγκλάλ από το Ιράν. Επίσης, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 29χρονος παίκτης ταξίδεψε από το βράδυ της Κυριακής στη χώρα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Προς απέλαση ο Ουάρντα από την Κύπρο: «Παραμένει σε περιορισμό»

Ο Αμρ Ουάρντα τις τελευταίες ημέρες είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής, μετά την λύση της συνεργασίας του με τη Ράζα Καζαμπλάνκα έμεινε ελεύθερος, καθώς ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχολογικούς και προσωπικούς λόγους.

Στη συνέχεια, ο Ουάρντα συμφώνησε με τη Δόξα Κατωκοπιάς για συμβόλαιο 15 χιλιάδων τον μήνα και η κυπριακή ομάδα έκλεισε ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει στη Λάρνακα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής δεν μπόρεσε να εισέρθει στη χώρα, μετά από εντολή της αστυνομίας, καθώς υπήρξε πρόβλημα με τα ταξιδιωτικά του έγραφα.

«Έχω κρίσεις πανικού και πάω στο νοσοκομείο», άκουσαν έκπληκτοι όσοι τον περίμεναν να μπει στο αεροπλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Μετά από όλη αυτήν την περιπέτεια, όλα δείχνουν πως ο Ουάρντα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει αισίως τη μεταγραφή του με την τρίτη και... φαρμακερή.