Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: «Κόλλησε» στο μηδέν η Αμπερντίν κόντρα στη Σεντ Τζόνστον

Αμπερντίν - Σεντ Τζόνστον

i

© PrtScr

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: «Κόλλησε» στο μηδέν η Αμπερντίν κόντρα στη Σεντ Τζόνστον

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, Αμπερντίν έμεινε ισόπαλη κόντρα στη Σεντ Τζόνστον (0-0).

Μετά την τεράστια νίκη επί της Ρέιντζερς με 3-1 μέσα στο «Άιμπροξ», η Αμπερντίν «κόλλησε» στο μηδέν στην έδρα της κόντρα στη Σεντ Τζόνστον (0-0) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το γκολ της... λύτρωσης. Η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της Σεντ Τζόνστον έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν «άσφαιρες».

Για τους γηπεδούχους, οι Μπόγιαν Μιόφσκι και Ντουκ είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως δεν βρήκαν τον πολυπόθητο δρόμο προς τα δίχτυα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Αμπερντίν ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννιά πόντους, ενώ η Σεν Τζόνστον παρέμεινε στην τελευταία θέση, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μέχρι στιγμής.

Να θυμίσουμε πως την περασμένη Πέμπτη, η Αμπερντίν κοντραρίστηκε με την Ελσίνκι στην Σκωτία. Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες, οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (1-1) κι έκαναν το... δώρο στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε το 2/2.