Αμπουκασίς: «Αυτό που έγινε ήταν τραγικό...»
i

© Intime

Αμπουκασίς: «Αυτό που έγινε ήταν τραγικό...»

Sportal newsroom 23:25 - 03.08.2023

Ο Γιόσι Αμπουκασίς δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά την ήττα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ από τον ΠΑΟΚ.

Σε θρίαμβο του ΠΑΟΚ μετατράπηκε η ρεβάνς κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε με 4-1 στο Ισραήλ και θα αντιμετωπίσει τη Χάιντουκ στον τρίτο προκριματικό.

Ο Γιόι Αμπουκασίς δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα της ομάδας τους. Ο προπονητής της Μπεϊτάρ στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του ενώ σημείωσε ότι η ομάδα του πήρε μεγάλο ρίσκο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

«Αυτό που έγινε ήταν τραγικό… Έγιναν φοβερά πράγματα! Το πρώτο μπορεί να συμβεί και πρέπει να δώσουμε την αγάπη μας στον παίκτη που έκανε το λάθος. Χάσαμε πέναλτι σε κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Κάναμε πολλά λάθη. Όλα τα γκολ του αντιπάλου έρχονται από λάθη μας σε καλά διαστήματα. Χάσαμε ευκαιρίες, στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραμε ρίσκο και εκεί δεχθήκαμε δύο γκολ», είπε αρχικά ο Γιόσι Αμπουκασίς.

Στη συνέχεια ο προπονητής της Μπεϊτάρ ρωτήθηκε αν είχε την ίδια ομάδα σε σχέση με τον περσινό τελικό του Κυπέλλου. «Είχαμε αρκετούς παίκτες, έστω κι αν ο Νικολαέσκου δεν προπονούνταν αρχικά. Δε μπορούσαμε να κερδίσουμε πολλά περισσότερα» ανέφερε ο Αμπουκασίς. «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά με δέκα παίκτες. Όλες του οι ευκαιρίες ήταν στα τελειώματα των ημιχρόνων», κατέληξε ο προπονητής της Μπεϊτάρ.