Συγκλονισμένος ο Άμραμπατ από τον σεισμό: «Προσευχηθείτε για το Μαρόκο»

Νορντίν Άμραμπατ

i

©Intime

Συγκλονισμένος ο Άμραμπατ από τον σεισμό: «Προσευχηθείτε για το Μαρόκο»

Sportal newsroom 12:44 - 09.09.2023

Σοκαρισμένος είναι ο Νόρντιν Άμραμπατ μετά τον σεισμό μεγέθους 6,9 Ρίχτερ που έπληξε το Μαρόκο.

Τουλάχιστον 632 είναι οι νεκροί από τον ισχυρό σεισμό, μεγέθους 6,9 ρίχτερ, που συγκλόνισε το βράδυ της Παρασκευής (08/09) το Μαρόκο, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό που έδωσαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα οι αρχές της αφρικανικής χώρας.

Οπως είναι λογικό, ο Νορντίν Άμραμπατ είναι συγκλονισμένος από την τραγωδία στην πατρίδα του. Με μήνυμά του στα social media, ο 37χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους συμπατριώτες του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία γράφοντας «Προσευχηθείτε για το Μαρόκο».

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής: Όλα τα φώτα στραμμένα στο ντέρμπι της Τούμπας και της Opap Arena

Από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, αυτό που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, αλλά και το ντέρμπι στην Opap Arena μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Την επόμενη Κυριακή (17/9, 21:30), οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια με μοναδικό στόχο τη νίκη.

 Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο τη συνέχεια στο αήττητο σερί που «τρέχουν» σε Ελλάδα κι Ευρώπη.