Άμραμπατ: «Ο Αλμέιδα θέλει πάντα να κερδίζει, δεν πρόκειται να αμυνθούμε κόντρα στον Άγιαξ»

Νορντίν Άμραμπατ

i

©Intime

Άμραμπατ: «Ο Αλμέιδα θέλει πάντα να κερδίζει, δεν πρόκειται να αμυνθούμε κόντρα στον Άγιαξ»

Sportal newsroom 21:20 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 13.12.2023

Ο Νορντίν Άμραμπατ μίλησε για τον ερχόμενο «τελικό» της ΑΕΚ με τον Άγιαξ (14/12, 22:00) και τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη.

Στο Ολλανδικό ESPN παραχώρησε δηλώσεις ο Νορντίν Άμραμπατ για τη μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (14/12, 22:00), όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League.

Ο Μαροκινός άσος ξεκαθάρισε ότι η Ένωση παρότι περνάει και με την ισοπαλία θα πάει μόνο για τη νίκη διότι αυτή είναι η φιλοσοφία του Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σκεπτικό της ομάδας: «Η φόρμα μας είναι γενικά καλή. Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ, όμως αύριο στο γήπεδο θα δούμε πως είναι πραγματικά η φόρμα μου. Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μπροστά».

Για τη θέση του στην ομάδα: «Ο προπονητής κάνει πολλές αλλαγές. Παίζω ωστόσο πάντα στην Ευρώπη».

Για τις διαφορές του Άγιαξ με αυτή του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ο Άγιαξ αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα οργανωμένος όταν χάνει τη μπάλα. Επίσης, έχει περισσότερη χαρά στο παιχνίδι του».

Τι έγινε την τελευταία φορά που η ΑΕΚ επισκέφθηκε την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (vid)
EUROPA LEAGUE

10:57 - 13.12.2023

Τι έγινε την τελευταία φορά που η ΑΕΚ επισκέφθηκε την «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (vid)

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία της επίσκεψη στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», η ΑΕΚ επιστρέφει στην έδρα του Άγιαξ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος ώστε να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Για το γεγονός ότι στην ΑΕΚ αρκεί η ισοπαλία για να προκριθεί: «Πρέπει πραγματικά να αναρωτιέστε αν έχουμε προπονητή για να παίξουμε για την ισοπαλία. Δεν νομίζω. Εχουμε έναν προπονητή που θέλει πάντα να κερδίζει. Έτσι κι αύριο. Δεν πρόκειται να αμυνθούμε και να παίξουμε με το χρόνο. Δεν είναι στη φύση του».