Μάνταλος: «Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, θα ήταν παγίδα να σκεφτούμε την ισοπαλία»
i

Πέτρος Μάνταλος/©intime

Μάνταλος: «Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη, θα ήταν παγίδα να σκεφτούμε την ισοπαλία»

Κώστας Τσίλης 19:44 - 13.12.2023

Την τεράστια επιθυμία όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι, μετέφερε ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει παίξει ξανά στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και απέναντι στον Άγιαξ. Μόνο από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Και τώρα αυτό το ματς κρίνει την συνέχεια της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Κάτι που και ο Μάνταλος και οι συμπαίκτες του, είναι κάτι που θέλουν πολύ. Και είναι αποφασισμένοι να το πάρουν, χωρίς να πέσουν στην παγίδα να σκεφτούν, πως θα είναι βολική και η ισοπαλία. Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος

- Για το εάν έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για την εμπειρία στο ματς με τον Άγιαξ στο ίδιο γήπεδο, πριν πέντε χρόνια»

«Πάμε αρκετά χρόνια πίσω. Δεν μιλήσαμε γι αυτό το ματς. Κάθε παίκτης ξέρει τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς. Για το γήπεδο μόνο μπορώ να πω θα είναι το ίδιο. Η ομάδα θα είναι διαφορετική.

- Για το πως θα διαχειριστεί η ΑΕΚ το γεγονός πως την βολεύουν δυο αποτελέσματα»

«Είναι θετικό ότι στο τελευταίο ματς του ομίλου πας για δυο αποτελέσματα. Αλλά μπορεί να είναι και παγίδα. Έχουμε προετοιμαστεί χωρίς να το έχουμε στο μυαλό. Ήρθαμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, είτε με έναν, είτε με τρεις βαθμούς, να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

- Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση

«Για να πάρεις ένα αποτέλεσμα, με τέτοιο αντίπαλο, θα πρέπει να βγάλεις ότι καλό έχεις δείξει όλο αυτό το διάστημα με τον κύριο Αλμέιδα. Επιθετικό, καλοί με την μπάλα και χωρίς την μπάλα. Είμαστε και έτοιμοι και αποφασισμένοι για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη».