ΤΝΤ Sport: «Ανακοινώνει τον Γκατούζο ο Ολυμπιακός»

O Τζενάρο Γκατούζο

ΤΝΤ Sport: «Ανακοινώνει τον Γκατούζο ο Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:17 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 18.04.2023

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα τον Τζενάρο Γκατούζο, όπως αναφέρει το δημοφιλές Μέσο της Πορτογαλίας «TNT Sport».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Μίτσελ, έχοντας ως στόχο να χτίσει ένα ισχυρό γκρουπ για του χρόνου και να αφήσει πίσω του μία σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα... 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής ιστοσελίδας «TNT Sport», η πρόσληψη του νέου τεχνικού φαντάζει θέμα χρόνου και το όνομα του δεν προκαλεί έκπληξη. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Μέσο, ο Τζενάρο Γκατούζο αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί από τον πειραϊκό σύλλογο ως ο αντικαταστάτης του Ισπανού τεχνικού, δίχως να αναφέρονται ωστόσο περαιτέρω λεπτομέρειες. 

Το ίδιο άρθρο τονίζει πως ο Ιταλός αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ αναφορά γίνεται και στην προσέγγιση της ομάδας στον Εστεμπάν Καμπιάσο. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν οι «ερυθρόλευκοι» πράγματι θα πορευτούν με τον Γκατούζο στον πάγκο τους ή αν θα προτιμηθεί τελικά κάποια άλλη επιλογή. Το μόνο σίγουρο, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρόταση του στον πρώην προπονητή των Βαλένθια, Μίλαν, Νάπολι, ΟΦΗ και περιμένει την απάντηση του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ψάχνει και άλλες λύσεις.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός από τις 3 Απριλίου και έπειτα πορεύεται με τον υπηρεσιακό Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γάλλος είναι εκείνος ο οποίος θα ολοκληρώσει τη χρονιά. Μέχρι στιγμής, για τον προσωρινό προπονητή του κλαμπ ο απολογισμός είναι μία νίκη με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-1), μία ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-0) και μία «γλυκόπικρη» επικράτηση εναντίον της ΑΕΚ (2-1).