Ανατριχιαστική καταγγελία του Πότερ: «Να πεθάνεις εσύ και τα παιδιά σου»
i

Γκρέιαμ Πότερ/ ©Photo by Craig Mercer/MB Media/ Getty Images/Ideal Images

Ανατριχιαστική καταγγελία του Πότερ: «Να πεθάνεις εσύ και τα παιδιά σου»

Σοκάρουν οι καταγγελίες του Γκρέιαμ Πότερ για τα email που δέχεται από οπαδούς της Τσέλσι στα οποία του εύχονται να πεθάνει ο ίδιος και τα παιδιά του.

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταγγελίες του Γκρέιαμ Πότερ. Ο Άγγλος προπονητής της Τσέλσι δέχεται απειλές από τους οπαδούς των «μπλε», γεγονός που επιβεβαιώνει πως οι ανεγκέφαλοι και οι κάφροι υπάρχουν δυστυχώς στο χώρο του αθλητισμό και τον αμαυρώνουν. 

Συγκεκριμένα, η «Mirror Sport» κυκλοφορεί με ένα σοκαριστικό πρωτοσέλιδο στο οποίο αναφέρεται στις καταγγελίες του Γκρέιαμ Πότερ για απειλές που δέχεται από οπαδούς της ομάδας του Λονδίνου να πεθάνει ο ίδιος και τα παιδιά του.

Επειδή η Τσέλσι βρίσκεται σε «κακό» φεγγάρι και έχει κάποια αρνητικά αποτελέσματα, αν και ξόδεψε εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κάποιοι θεωρούν πως η... ποινή του Άγγλου κόουτς είναι ο θάνατος του και των παιδιών του. Απίστευτα πράγματα στο Νησί. 

Η διοίκηση των «μπλε» πάντως στέκεται στο πλάι του Γκρέιαμ Πότερ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα και από την πλευρά της αστυνομίας για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτά τα απειλητικά και «άρρωστα» μηνύματα.

Ο 47χρονος Άγγλος προπονητής υποστηρίζει ότι δεν τον φοβίζουν όλα αυτά, αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός. Ευχή όλων να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από τα εμετικά μηνύματα και να πάψουν να υπάρχουν τέτοια περιστατικά στο χώρο του αθλητισμού. 

Ο Γκρέιαμ Πότερ είπε δήλωσε μεταξύ άλλων ενόψει του ντέρμπι με την Τότεναμ την Κυριακή (26/2): «Τότε είχαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά ο σύλλογος επένδυσε πολλά χρήματα στην ομάδα και η πίεση, οι προσδοκίες και ο θόρυβος αυξάνονται. Αλλά οι ποδοσφαιριστές που πήραμε, δεν είναι 28 ετών και 400 αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι νέοι ποδοσφαιριστές που χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, και ταυτόχρονα έχουμε τους τραυματίες που πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητα για να παίξουν στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή είναι η θέση στην οποία βρισκόμαστε. Νομίζαμε ότι σημειώναμε πρόοδο, αλλά μετά είχαμε το πρώτο ημίχρονο με τη Σαουθάμπτον - το τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα μετά από ένα παιχνίδι Champions League - που ήταν άσχημο. Είναι μερικά άβολα αποτελέσματα στα οποία δεν είμαι συνηθισμένος αλλά αυτή είναι η κατάσταση».