Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος
i

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος/ ©Intime

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος

Sportal newsroom 11:45 - 05.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 05.01.2023

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γερμανία, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ενδέχεται να αποχωρήσει από τη Στουτγκάρδη ως το τέλους της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη Στουτγκάρδη, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσιεύματα στη Γερμανία. Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία δίνει «μάχη» για την παραμονή στην Bundesliga, ωστόσο λόγω κάποιων οικονομικών ζητημάτων που υπάρχουν στον σύλλογο ίσως αναγκαστεί να παραχωρήσει τον Ελληνα αμυντικό στη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ζόμερ ο αντί-Νόιερ στην Μπάγερν!
BUNDESLIGA

10:39 - 05.01.2023

Ζόμερ ο αντί-Νόιερ στην Μπάγερν!

Σε προφορική συμφωνία με τον Για Ζόμερ, για συμβόλαιο ως το 2025, έχει φτάσει η Μπάγερν, που είναι κοντά στο να τα βρει και με την Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Στουτγκάρδη χρειάζεται να βάλει χρήματα στα ταμεία της και γι’ αυτόν τον λόγο είτε ο Μαυροπάνος είτε ο Κροάτης, Μπόρνα Σόσα είναι πιθανόν να αποχωρήσουν.

Από την πλευρά του, ο Μαυροπάνος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του ως το καλοκαίρι και αν προκύψει κάποια προοπτική που θα τον ικανοποιήσει είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Τις προηγούμενες εβδομάδες υπήρχαν επαφές ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο ρόστερ της. Όμως, λόγω του Financial Fairplay, οι «ροχιμπλάνκος» δύσκολα θα καταφέρουν να τον αποκτήσουν. Η περίπτωση του Μαυροπάνου απασχολεί και αγγλικούς σύλλογους.