Ζόμερ ο αντί-Νόιερ στην Μπάγερν!
i

Ο Γιαν Ζόμερ/twitter

Ζόμερ ο αντί-Νόιερ στην Μπάγερν!

Sportal newsroom 10:39 - 05.01.2023

Σε προφορική συμφωνία με τον Για Ζόμερ, για συμβόλαιο ως το 2025, έχει φτάσει η Μπάγερν, που είναι κοντά στο να τα βρει και με την Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του 34χρονου τερματοφύλακα.

Τέλος παίρνει, όπως όλα δείχνουν, η αναζήτηση της Μπάγερν για να βρει τον αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ κάτω από τα δοκάρια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Γερμανία, οι Βαυαροί έχουν ουσιαστικά δώσει τα χέρια με τον Γιαν Ζόμερ και είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν την απόκτησή του από την Γκλάντμπαχ.

Ο Νόιερ, λίγο μετά τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Μουντιάλ, είχε ατύχημα κάνοντας σκι, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του και να χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. Γεγονός που ανάγκασε τη διοίκηση της Μπάγερν να βγει στην αγορά, ψάχνοντας για τον γκολκίπερ που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Τελικά, ο «εκλεκτός» είναι ο Ζόμερ, ο οποίος αναμένεται να μετακινηθεί στο Μόναχο με συμβόλαιο ως το 2025. Η Γκλάντμπαχ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει και αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή της μόλις βρει τον διάδοχό του.