Ανσαριφάρντ: Σαν το παλιό καλό κρασί, κάνει τον Μάντζιο να χαμογελάει
i

©intime

Ανσαριφάρντ: Σαν το παλιό καλό κρασί, κάνει τον Μάντζιο να χαμογελάει

Ο Ιρανός στον πρώτο του μήνα στον Άρη αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι για αυτόν απλά ένα νούμερο. Η γρήγορη προσαρμογή και το προσωπικό κίνητρο.

Για πολύ μεγάλο κομμάτι της φετινής σεζόν η απουσία ενός δεύτερου φορ για τον Άρη προκάλεσε πολλά προβλήματα στον Άκη Μάντζιο κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός επέμενε ότι τον Γενάρη ήταν η πρώτη θέση που έπρεπε να καλυφθεί. Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να καθυστέρησαν λίγο στην επιλογή αλλά φαίνεται ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο αφού ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, γρήγορα αποδεικνύεται η πιο ενδεδειγμένη επιλογή.

Ο Ιρανός έχει ικανοποιήσει απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό με την γρήγορη προσαρμογή του και όχι μόνο. Δείχνει από την πρώτη στιγμή μεγάλη διάθεση σε όλα τα κομμάτια, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αποδεικνύοντας και το μέγεθος του επαγγελματισμού του και σε κάθε περίπτωση, δεν μοιάζει σαν κάποιος που σε ένα μήνα κλείνει τα 34, που ήρθε στον Άρη χωρίς φιλοδοξίες, για να κολλήσει κάποια επιπλέον ποδοσφαιρικά ένσημα. Είναι γεμάτος ενέργεια και διάθεση προσφοράς που κάνει τον προπονητή του Άρη αλλά και τον Θόδωρο Καρυπίδη να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Η εμπειρία και η προσωπικότητά του επίσης απαραίτητα και ήδη πολύ σημαντικά στο συγκεκριμένο γκρουπ παικτών που έχει μάλιστα μπροστά του, την πρόκληση ενός τελικού, διαδικασία που έχει βιώσει ο Ανσαριφάρντ.

Ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον χρόνο στα τελευταία λεπτά του ημιτελικού με τον Παναιτωλικό ήταν ένα έξοχο δείγμα της συσσωρευμένης εμπειρίας που έχει φέρει μαζί του και την οποία θα χρειαστεί ο Άρης. Με τις πρώτες του εμφανίσεις, δείχνει και τον λόγο που δέχθηκε να υπογράψει ως το καλοκαίρι και δεν επιδίωξε να δεσμεύσει το club και με ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου. Έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και θέλει μέσα από τις εμφανίσεις του, να πείσει τους ανθρώπους του Άρη, ότι σε κάποιους ποδοσφαιριστές η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και να τους… αναγκάσει να τον κρατήσουν με τη δική τους θέληση και την επόμενη σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης.