Ανατριχίλα: Το πανό των οπαδών της ΑΕΚ για τον Μιχάλη στην Αμβέρσα
i

©Intime

Ανατριχίλα: Το πανό των οπαδών της ΑΕΚ για τον Μιχάλη στην Αμβέρσα

Sportal newsroom 21:41 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 22.08.2023

Ένα συγκινητικό πανό ανέβασαν οι φίλοι της ΑΕΚ πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στο Βέλγιο για τον Μιχάλη Κατσούρη.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που έχουν ταξιδέψει στην Αμβέρσα για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Αντβέρπ ανέβασαν ένα ανατριχιαστικό πανό για τον Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δίνει μεγάλη μάχη σήμερα (22/8) απέναντι στην Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League, αλλά το μυαλό των φίλων της δεν μπορεί παρά να είναι και στον Μιχάλη Κατσούρη.

Η ΑΕΚ σε ένα πραγματικά επικό παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «OPAP Arena» πήρε την πρόκριση με τα γκολ των Σέρχιο Αραούχο και Ντομαγκόι Βίντα στις καθυστερήσεις να ισοφαρίζουν αυτά των Σούταλο και Λιούμπισιτς. Αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-1 στην Κροατία έδωσε την πολυπόθητη πρόκριση για τα playoffs του Champions League στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια (19/8) έγινε με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, υπό την παρουσία μάλιστα και της μητέρας του, αλλά και άλλων συγγενικών και κοντινών του προσώπων.