Ελεύθερος ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί για τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας
i

© Intime

Ελεύθερος ο οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί για τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας

Sportal newsroom 17:00 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 22.08.2023

Διαφωνούν ανακρίτρια και εισαγγελέας για τους όρους που θα του επιβληθούν.

Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κατηγορείται για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε ως τραγική συνέπεια τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη. Στην υπόθεση του οπαδού υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στην ανακρίτρια και την εισαγγελέα σχετική με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους. Η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο.

«Ήμουν στην Κεφαλονιά εκείνο το βράδυ», ισχυρίζεται ο συλληφθέντας οπαδός του Παναθηναϊκού

Μετά τη σύλληψή του, ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που όπως διαπιστώθηκε από εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα κλειστού κυκλώματος, συμμετείχε στην πορεία των χούλιγκαν που επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την «Opap Arena» και δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσούρη, έδωσε τον δικό του ισχυρισμό.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθέντας οπαδός του «τριφυλλιού» ισχυρίζεται πως έχει αδιάσειστα στοιχεία ότι ήταν στην Κεφαλονιά εκείνο το μοιραίο βράδυ, όπως αποκάλυψε το dikisports. Αξίζει να σημειωθεί πως η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του, στο Γκύζη, την Πέμπτη. Ο εντοπισμός προήλθε από ένα βίντεο, το οποίο ανέλυσε η Αστυνομια και πιθανολόγησε από τον σωματότυπο και το κράνος ότι είναι αυτός στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βίντεο που «δίνει» τον οπαδό του Παναθηναϊκού

Η Αστυνομία χάρη σε οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της είχε προβεί στην έκδοση εντάλματος για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος έλαβε μέρος στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που κόστισαν τη ζωή στο Μιχάλη Κατσούρη. Μάλιστα το συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν έχει εμπλακεί και σε άλλα επεισόδια τα οποία είχαν οπαδικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του news247 ο συγκεκριμένος χούλιγκαν ήταν ένας από τους Έλληνες που οδήγησαν και βοήθησαν τους Κροάτες να πάνε έξω από την «OPAP Arena». Πάντως απ' ότι φαίνεται ο εν λόγω οπαδός δεν είναι αυτός που είχε ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι βρισκόταν στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Πέρα από τον συγκεκριμένο οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τις πινακίδες κάποιων αυτοκινήτων και αναμένεται να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης για τους κατόχους τους. Οι αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το DNA που έχει βρεθεί τόσο στα ρούχα του Μιχάλη Κατσούρη, όσο και στα μαχαίρια που έχουν στην κατοχή τους αλλά και αυτό που βρέθηκε στο χώρο των επεισοδίων.

Βίντεο - ντοκουμέντο για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Είχε ήδη μαχαιρωθεί στο πάρκινγκ, όταν προσπαθούσε να αποφύγει τους χούλιγκαν (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:23 - 22.08.2023

Βίντεο - ντοκουμέντο για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Είχε ήδη μαχαιρωθεί στο πάρκινγκ, όταν προσπαθούσε να αποφύγει τους χούλιγκαν (vid)

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο καταγράφει τις κηλίδες αίματος του Μιχάλη Κατσούρη πριν την καταδίωξη με το ρόπαλο από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πολύ σημαντικό ρόλο στην επίλυση της υπόθεσης η αστυνομία πιστεύει ότι θα παίξουν τα κινητά τηλέφωνα των δραστών μέσω των οποίων ελπίζουν πως θα μπορέσουν βρουν συνομιλίες και άλλα δεδομένα.