«Άντε γ@@@@ε όλοι»: Απίστευτος διάλογος μεταξύ διαιτητών για ένα φάουλ στον Λιβάγια

«Άντε γ@@@@ε όλοι»: Απίστευτος διάλογος μεταξύ διαιτητών για ένα φάουλ στον Λιβάγια

Δημήτρης Χούπης 18:46 - 27.02.2024

Ένα φάουλ στον Μάρκο Λιβάγια, ήταν η αφορμή για τον έντονο διάολο που είχαν οι διαιτητές στο VAR σε ένα παιχνίδι της Χάιντουκ με τη Βαραζντίν.

Πολλά παράπονα είχε η Χάιντουκ Σπλιτ από τον αγώνα κόντρα στη Βαραζντίν. Η ομάδα του Μάρκο Λιβάγια ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Βαραζντίν, ένα αποτέλεσμα που δεν τη βόλεψε καθόλου αφού έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση, μετά την ήττα της Ριέκα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-1.

Ωστόσο η ομάδα από το Σπλιτ είχε αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις των διαιτητών. Συγκεκριμένα πιστεύουν πως στο γκολ της Βαραζντίν προηγείται επιθετικό φάουλ στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ. Μάλιστα ο διάλογος μεταξύ των διαιτητών στο VAR έχει διαρρεύσει παράνομα, ενώ είναι και επεξεργασμένος. Πιθανώς από άλλο τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει αγώνες για το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Παρόλα αυτά αργότερα δημοσιεύθηκε ολόκληρο το ηχητικό ντοκουμέντο από πλευράς Χάιντουκ, η οποία μεταξύ άλλων διαμαρτύρεται για πέναλτι αλλά και για ένα ακυρωθέν τέρμα. Όσον αφορά το γκολ της Βαραζντίν, στο ηχητικό ακούγονται οι προτροπές του VAR προς τον διαιτητή του αγώνα να δει τη φάση, όμως σε κάποιο σημείο ακούγεται από έναν διαιτητή η ατάκα: «άντε γ@@@@@ε όλοι».

Η απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες να κατακτήσουν το Conference League ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

15:58 - 23.02.2024

Η απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες να κατακτήσουν το Conference League ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ αντίστοιχα. Τι αποδόσεις όμως δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες να κατακτήσουν το τρόπαιο οι ελληνικές ομάδες αλλά και να περάσουν στην επόμενη φάση;

Ο διαιτητής τελικά πήρε την απόφαση να μετρήσει το γκολ, πιστεύοντας ότι το τράβηγμα που δέχτηκε ο Κροάτης πριν χάσει την μπάλα και σκοράρει η Βαραζντίν, δεν ήταν κάτι μεμπτό.