Η απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες να κατακτήσουν το Conference League ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

i

© Intime

Η απόδοση που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες να κατακτήσουν το Conference League ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ

Στέλιος Βαρδάκης 15:58 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 23.02.2024

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League έφερε αντιμέτωπους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντίναμο Ζάγκρεμπ αντίστοιχα. Τι αποδόσεις όμως δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες να κατακτήσουν το τρόπαιο οι ελληνικές ομάδες αλλά και να περάσουν στην επόμενη φάση;

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Conference League χαμογέλασε στις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τόσο η Ισραηλινή ομάδα όσο και η Κροατική δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση «εύκολη λεία» για τις ελληνικές, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν μεγαθήρια που να μην τους επιτρέπουν αν ονειρεύονται να συνεχίσουν και προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στη διοργάνωση.

Οι ελληνικές ομάδες δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα στη μάχη για την κατάκτηση του Conference πράγμα που μαρτυρούν και οι αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες. Συγκεκριμένα, το να κατακτήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικού συλλόγου το βρίσκουμε σε απόδοση 17.00 (7ο φαβορί) ενώ η απόδοση για τον ΠΑΟΚ είναι στο 20.00 (8ο φαβορί).

Παράλληλα, οι στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν ότι οι ελληνικές ομάδες είναι φαβορί έναντι των αντιπάλων τους για περάσουν στην επόμενη φάση. Η πρόκριση του Ολυμπιακού δίνει 1.57 απόδοση έναντι 2.40 της Μακάμπι.

Από την άλλη, λίγο πιο μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες στο ζευγάρι ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την πρόκριση του Δικεφάλου του Βορρά την βρίσκουμε στο 1.85 ενώ των Κροατών στο 1.95.

Τελικός Conference League με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στην OPAP Arena; Αυτή είναι η θέση της UEFA - Ποια η φημολογία των τελευταίων ημερών!
CONFERENCE LEAGUE

13:06 - 23.02.2024

Τελικός Conference League με Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ στην OPAP Arena; Αυτή είναι η θέση της UEFA - Ποια η φημολογία των τελευταίων ημερών!

Δύο ομάδες από τις 16 του Europa Conference League είναι ελληνικές, οπότε εύλογα προκύπτει η απορία. Θα γίνει τελικά ο τελικός στην OPAP Arena αν ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος;

Από εκεί και πέρα, φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι η Άστον Βίλα με απόδοση 3.50. Δεύτερη παρουσιάζεται η Φιορεντίνα με 5.50, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Λιλ με 7.50.