Έφτασε στη Μασσαλία και παρουσιάζεται ο Γκατούζο (vid)

Τζενάρο Γκατούζο

i

PrtScr

Έφτασε στη Μασσαλία και παρουσιάζεται ο Γκατούζο (vid)

15:03 - 27.09.2023

Όπως είχε προγραμματιστεί, ο Τζενάρο Γκατούζο έφτασε στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09). Ο Ιταλός τεχνικός μάλιστα πρόκειται να προπονήσει σήμερα κιόλας για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09) στη Μασσαλία και πιάνει αμέσως δουλειά με τη νέα του ομάδα, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση. Ο Ιταλός άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ, ανέλαβε τους Μασσαλούς έχοντας ένα επιτελείο πέντε συνεργατών και συγκεκριμένα στο πλευρό του θα είναι οι Λουίτζι Ρίκιο (βοηθός), Ρομπέρτο ​​Περόνε (προπονητής τερματοφυλάκων), Μπρούνο Ντομίνιτσι (προπονητής φυσικής κατάστασης), Ντίνο Τεντερίνι ( προπονητής φυσικής κατάστασης)) και Μάρκο Σανγκερμάνι (αναλυτής), μετά από απαίτηση του ίδιου. 

Ο άλλοτε προπονητής του ΟΦΗ, ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ τα τελευταία 24ωρα, για να γίνει ο νέος προπονητής του συλλόγου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε χρόνο ρεκόρ κι έτσι ο Γκατούζο θα αναλάβει τα ηνία των Μασσαλών. Η Μαρσέιγ χρειάστηκε να αντιδράσει επειγόντως μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο και ο Πάμπλο Λονγκόρια στράφηκε στον πρώην εμβληματικό μέσο της Μίλαν.

Υπενθυμίζεται ότι ΑΕΚ και Μαρσέιγ θα αναμετρηθούν στις 26 Οκτωβρίου στο Βελοντρόμ και στις 9 Νοεμβρίου στην OPAP Arena. Ο Τζενάρο Γκατούζο, επιστρέφει στην προπονητική μετά τον Ιανουάριο του 2023 όπου και ήταν στον πάγκο της Βαλένθια.