Ο Γκατούζο ρίχνει ακόμα και μπουνιές στους παίκτες της Μαρσέιγ για να τους εμψυχώσει (vid)

Τζενάρο Γκατούζο

i

PrtScr

Ο Γκατούζο ρίχνει ακόμα και μπουνιές στους παίκτες της Μαρσέιγ για να τους εμψυχώσει (vid)

Κώστας Τόπας 12:36 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 30.09.2023

Προκειμένου να εμψυχώσει και να επιβραβεύσει τους παίκτες του, ο νέος τεχνικός της Μαρσέιγ, Τζενάρο Γκατούζο δεν διστάζει να τους ρίξει μερικές... μπουνιές.

Ο Τζενάρο Γκατούζο έφτασε την προηγούμενη εβδομάδα στη Μασσαλία και έπιασε αμέσως δουλειά με τη νέα του ομάδα. Ο Ιταλός άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ, ο οποίος ανέλαβε τους Μασσαλούς έχοντας ένα επιτελείο πέντε συνεργατών, μίλησε στην παρουσίασή του για τον στόχο της σεζόν, ενώ αποκάλυψε και τις διαφορές στη φιλοσοφία του με τον Μαρθελίνο. «Το σύνθημα είναι η Ευρώπη. Έχω επέκταση συμβολαίου που συνδέεται με την Ευρώπη (πρόκριση για το Champions League), οπότε έχω ενδιαφέρον να τερματίσω στην πρώτη τετράδα, διαφορετικά θα πάω σπίτι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Τζενάρο Γκατούζο γνωρίζει το δύσκολο έργο που έχει προκειμένου να βάλει ξανά την Μαρσέιγ στο μονοπάτι των επιτυχιών. Σύμφωνα με την «Équipe» , ο Ιταλός προπονητής έχει καταφύγει σε πιο εκρηκτικές προπονητικές μεθόδους τις πρώτες του τρεις ημέρες ως προπονητής της γαλλικής ομάδας, καθώς προετοιμάζει την ομάδα του για τον αποψινό αγώνα (30/09, 22:00) με τη Μονακό. Οι παίκτες της Μαρσέιγ είχαν συνηθίσει σε ένα πιο εντατικό και επιθετικό στυλ προπόνησης υπό τον Ιγκόρ Τούντορ και το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι μέθοδοι του πρώην προπονητή της Βαλένθια δεν είναι πολύ ανόμοιες.

Από την πλευρά του πάντως, ο Γκατούζο δεν φοβάται να ρίξει ακόμα και μερικές... μπουνιές στους παίκτες του. Αυτή είναι μια μορφή στοργής, παρά ένα σημάδι επιθετικότητας ή απογοήτευσης. Θεωρείται ως ένας τρόπος να συγχαρεί τους παίκτες του για τις θετικές προπονητικές επιδόσεις. Η «Équipe» μάλιστα αναφέρει ότι οι παίκτες απολαμβάνουν το πιο «ζωικό» στυλ του στις προπονήσεις.

Ο Λεάντρο Μπαλντέρντι σχολίασε τον αντίκτυπο που είχε ο Γκατούζο στο σύντομο χρονικό διάστημα στον σύλλογο, λέγοντας «Από την πρώτη μέρα μας έδωσε την καρδιά του και περιμένει να κάνουμε το ίδιο». Οι παίκτες φάνηκαν δεκτικοί και ενθουσιασμένοι με την άφιξη του θρύλο της Μίλαν, αλλά ο αντίκτυπος που θα έχει στον αγωνιστικό χώρο μένει να φανεί. 

Η τρομακτική εικόνα από το κινούμενο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν το 2018 (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 30.09.2023

Η τρομακτική εικόνα από το κινούμενο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν το 2018 (vid)

Ένα βίντεο που είχαν τραβήξει οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ το 2018 για το Champions League, με την ταλάντωση του πάνω διαζώματος του ΟΑΚΑ είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι ΑΕΚ και Μαρσέιγ θα αναμετρηθούν στις 26 Οκτωβρίου στο Βελοντρόμ και στις 9 Νοεμβρίου στην OPAP Arena. Ο Τζενάρο Γκατούζο, επιστρέφει στην προπονητική μετά τον Ιανουάριο του 2023 όπου και ήταν στον πάγκο της Βαλένθια.