Τι γίνεται με τον Λιβάκοβιτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Το deal με τη Φενέρ και το «αλλά» για τα ματς με την ΑΕΚ
i

© Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Τι γίνεται με τον Λιβάκοβιτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Το deal με τη Φενέρ και το «αλλά» για τα ματς με την ΑΕΚ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:24 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 30.07.2023

Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί χωρίς τον Λιβάκοβιτς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Όμως οι Κροάτες θα το παλέψουν μέχρι τέλους...

Η κληρωτίδα δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην ΑΕΚ, αφού έφερε στον δρόμο της την πιο ισχυρή αντίπαλο που θα μπορούσε. Την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Για την ακρίβεια τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αστάνα, όμως μετά το πρώτο ματς στο οποίο οι Κροάτες νίκησαν με 4-0, ο αντίπαλος της Ένωσης ουσιαστικά «κλείδωσε».

Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη ομάδα της Κροατίας, έχοντας κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα (24), ενώ η παρουσία της στους ευρωπαϊκούς ομίλους είναι κάτι παραπάνω από συχνή. Όσον αφορά τη χρηματιστηριακή της αξία, σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 112 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ενδέχεται να πέσει.

Αυτό γιατί όπως αναφέρει ο κρατικός Τύπος η Ντιναμό συμφώνησε με τη Φενέρμπαχτσε για την παραχώρηση του Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. Του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας του Μπίσκαν. Όμως, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ της «sportske.jutarnji.hr», υπάρχει ένα κόλλημα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Τούρκοι θέλουν τον Λιβάκοβιτς το αργότερο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας (κάτι το οποίο σημαίνει πως ο 28χρονος πορτιέρε είναι πολύ πιθανό να μην παίξει στα ματς με την ΑΕΚ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League), όμως οι Κροάτες θέλουν να τον κρατήσουν και για τις ευρωπαϊκές μάχες με την Ένωση.

H UEFA βάζει STOP: Οριστικά χωρίς ανταλλαγή εισιτηρίων τα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ και ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ
CHAMPIONS LEAGUE

09:15 - 30.07.2023

H UEFA βάζει STOP: Οριστικά χωρίς ανταλλαγή εισιτηρίων τα Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ και ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, στην UEFA έχει γίνει ήδη προεργασία σχετικά με το σενάριο να αναμετρηθούν ο Παναθηναϊκός με τη Μαρσέιγ και η ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όταν επισημοποιηθούν θα προχωρήσει επίσημα στην απόφαση να μην υπάρξει μετακίνηση οπαδών.

Βέβαια, οι άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνωρίζουν πως ο Λιβάκοβιτς θα απογοητευτεί πολύ αν η μεταγραφή του χαλάσει διότι εκείνοι δεν ήθελαν να τον αφήσουν λίγες μέρες νωρίτερα. Και σίγουρα το λαμβάνουν υπόψιν τους. Μένει να φανεί τι θα γίνει τελικά και αν ο Λιβάκοβιτς θα δώσει το παρών στα ματς με την ΑΕΚ.