Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Απώλεια βαθμών για την Μπάτσκα Τόπολα πριν τον «τελικό» του Φαλήρου

Η Μπάτσκα Τόπολα

i

© Intime (Φωτό Αρχείου)

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Απώλεια βαθμών για την Μπάτσκα Τόπολα πριν τον «τελικό» του Φαλήρου

Πάνος Κορομηλάς 17:10 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 09.12.2023

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, η Μπάτσκα Τόπολα αναδείχθηκε ισόπαλη (0--0) δίχως τέρματα στην έδρα της Ραντίτσκι.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, η Μπάτσκα Τόπολα έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Ραντίτσκι. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία αρκέστηκαν στην ισοπαλία.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» έφτασε τους 33 βαθμούς στο σερβικό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην τρίτη θέση και το -10 από την πρωτοπόρο Παρτιζάν. Έτσι, έχασε μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή και να ελπίζει σε κάτι καλύτερο εν όψει της συνέχειας.

Υπενθυμίζουμε πως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (14/12, 22:00), οι Σέρβοι θέλουν μόνο τη νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League. Οι Πειραιώτες από την άλλη, στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο, παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση ακόμη και με την ισοπαλία.

Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Σερβία δεν υπήρχε νικητής. Μασούρας και Ποντένσε έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, όμως οι Σέρβοι έβγαλαν αντίδραση, μείωσαν και εν τέλει πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο 90ο λεπτό.