Φλέρταρε με το απόλυτο κάζο αλλά γλύτωσε στο φινάλε η Βιγιαρεάλ!

Φλέρταρε με το απόλυτο κάζο αλλά γλύτωσε στο φινάλε η Βιγιαρεάλ!

Ιάσονας Τσίλης 01:14 - 23.11.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League ήταν με το… ενάμιση πόδι εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ισπανίας, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας και να πάρει την πρόκριση στην παράταση με 2-1, κόντρα στη Ζαμόρα.

Στο ντεμπούτο του Μαρθελίνιο στον πάγκο της Βιγιαρεάλ, το «κίτρινο υποβρύχιο» τα… χρειάστηκε κόντρα στην Ζαμόρα, ομάδα τέταρτης κατηγορίας.

Η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στο Europa League, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 49’ με γκολ του Ετσαμπούρου, με τη Ζαμόρα μάλιστα να δικαιούται το προβάδισμα, καθώς ήταν σαφώς ανώτερη μέχρι εκείνο το σημείο.

Η Βιγιαρεάλ συνήλθε απ΄το «χαστούκι» του 1-0 και ανέβασε την απόδοση της, κυνηγώντας απεγνωσμένα την ισοφάριση, η οποία εν τέλει ήρθε στο 88’, όταν το σουτ του Μοράλες, κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κάπου εκεί παρέδωσαν πνεύμα και δεν μπόρεσαν να συνέλθουν, κυρίως ψυχολογικά από την ισοφάριση. Το «κίτρινο υποβρύχιο» εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και πέτυχε γκολ ξανά με τον Μοράλες, μόλις στο 6ο λεπτό της παράτασης για το 2-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ούτε στο Ισραήλ, ούτε στη Σερβία: Η UEFA ψάχνει έδρα για το Μακάμπι - Ρεν οκτώ μέρες πριν το ματς
EUROPA LEAGUE

15:26 - 22.11.2023

Ούτε στο Ισραήλ, ούτε στη Σερβία: Η UEFA ψάχνει έδρα για το Μακάμπι - Ρεν οκτώ μέρες πριν το ματς

Η UEFA ακύρωσε τον αγώνα μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Ρεν στο Βελιγράδι, για την 5η αγωνιστική του Europa League και πλέον αναζητάει έδρα, οκτώ ημέρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα.

Με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο, η Βιγιαρεάλ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας και πλέον στρέφει το βλέμμα της στην εντός έδρα αναμέτρηση με την Οσασούνα την Κυριακή (26/11), πριν τη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό.