Ούτε στο Ισραήλ, ούτε στη Σερβία: Η UEFA ψάχνει έδρα για το Μακάμπι - Ρεν οκτώ μέρες πριν το ματς

Μακάμπι Χάιφα

i

©Intime

Ούτε στο Ισραήλ, ούτε στη Σερβία: Η UEFA ψάχνει έδρα για το Μακάμπι - Ρεν οκτώ μέρες πριν το ματς

Κώστας Τόπας 15:26 - 22.11.2023

Η UEFA ακύρωσε τον αγώνα μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Ρεν στο Βελιγράδι, για την 5η αγωνιστική του Europa League και πλέον αναζητάει έδρα, οκτώ ημέρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα.

Με την UEFA να απαγορεύει τη διεξαγωγή αγώνων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο Ισραήλ εξαιτίας της πολεμικής σύρραξης με την Παλαιστίνη, οι ισραηλινές ομάδες είναι αναγκασμένες να δώσουν τα εναπομείναντα ματς εκτός της χώρας τους. Τη λύση σε αυτό το αναπάντεχο πρόβλημα που παρουσιάστηκε έχει κληθεί να δώσει η ίδια η UEFA, προκειμένου να βρουν νέα στέγη οι σύλλογοι.

Την περασμένη Πέμπτη (16/11) η ομοσπονδία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Μακάμπι Χάιφα - Ρεν (30/11, 19:45) στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στο «Στάδιο Ράικο Μίτιτς», μια αναμέτρηση με έντονο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, καθώς αμφότερες οι ομάδες συμμετέχουν στον όμιλό του στο Europa League.

Ωστόσο, σήμερα (22/11) η Ρεν ενημερώθηκε από την UEFA ότι η αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα, που είχε προγραμματιστεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Στάδιο Ράικο Μίτιτς» δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε εκεί. Ετσι, αμφότερες περιμένουν από την UEFA να ορίσει, σύντομα, την έδρα που θα αναμετρηθούν, καθώς ο αγώνας διεξάγεται την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 19:45.